Bij onze klantenservice kunt u altijd terecht voor al uw vragen. Mocht uw vraag niet beantwoord worden in één van de onderstaande categorieën, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De openingstijden van de klantenservice vindt u hier

Bezorgen

Installatievakwinkel.nl zal de levering van de door u bestelde Installatie producten in de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het door u doorgegeven adres bezorgen.
Lees meer over bezorgen

Betalen

Op www.installatievakwinkel.nl kunt u direct online betalen via iDeal. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit deze betaaloptie die van toepassing is op uw bestelling.
Lees meer over betalen

Retourneren

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over het geleverde product. Dan geven wij de mogelijkheid dat u het product kunt retourneren. U heeft 30 dagen de tijd om uw product zonder opgaaf van reden terug te sturen naar ons.
Lees meer over retourneren

Bestellen

Gevonden wat u zocht? Dan bent u bijna klaar. Alleen nog even bestellen. Gelukkig gaat dat eenvoudig & snel bij Installatievakwinkel.nl
Lees meer over bestellen

Garantie

Alle producten op Installatievakwinkel.nl zijn nieuwe A-merken. Op al onze producten krijgt u de standaard fabrieksgarantie, welke staat vermeld in de productdocumentatie die u bij levering van ons ontvangt.
Lees meer over garantie

Offerte aanvragen

Heeft u uw wensen al verzameld en wilt u graag een offerte? Dan kunt u uw lijst met artikelen mailen naar ons. Om u snel een offerte toe te kunnen sturen, willen wij u vragen deze lijst te voorzien van de artikelnummers van de fabrikant en de omschrijving van het artikel.
Lees meer over offerte aanvragen