Boxventilator

Boxventilatoren zijn elektrische ventilatoren die worden gebruikt om lucht te circuleren en te verfrissen in een bepaalde ruimte. Ze zijn populair vanwege hun eenvoudige ontwerp en effectieve prestaties. Boxventilatoren zijn meestal vierkant of rechthoekig van vorm en hebben een bladen- en motorbehuizing die lijkt op een doos, vandaar de naam "boxventilator". Ze kunnen worden geplaatst op de vloer, een tafelblad of in een raamopening om lucht te verplaatsen en te ventileren.

5 producten

sort-descending
Foto-tabel
 • Opgenomen vermogen : 0.49 kW
 • Aansluiting : Insteekeind
 • Materiaal behuizing : Staal behandeld
Speciale prijs € 1.494,52 Normale prijs € 2.115,08
 • Opgenomen vermogen : 0.57 kW
 • Aansluiting : Insteekeind
 • Materiaal behuizing : Staal behandeld
Speciale prijs € 1.558,21 Normale prijs € 2.207,04
 • Opgenomen vermogen : 0.92 kW
 • Aansluiting : Insteekeind
 • Materiaal behuizing : Staal behandeld
Speciale prijs € 1.754,04 Normale prijs € 2.488,97
 • Materiaal behuizing : Staal behandeld
 • Luchthoeveelheid onbelast : 1912.76 m³/h
 • Luchthoeveelheid bij druk 2 : 1474.84 m³/h
Speciale prijs € 1.469,00 Normale prijs € 2.129,60
 • Aansluitspanning : 230 V
 • 2 toeren motor : Nee
 • Gelijkstroommotor : Ja
Speciale prijs € 608,76 Normale prijs € 847,00

Boxventilator

Een boxventilator bestaat meestal uit een elektrische motor die een set ventilatorbladen aandrijft om lucht te verplaatsen. De motor en bladen zijn meestal beschermd door een metalen of kunststof behuizing. De ventilator kan meerdere snelheidsinstellingen hebben om de luchtcirculatie aan te passen aan de behoeften van de gebruiker. Sommige boxventilatoren zijn ook voorzien van een verstelbare kantelhoek, zodat de luchtstroom kan worden gericht naar de gewenste richting.

Voordelen van een boxventilator

Boxventilatoren zijn populair om verschillende redenen. Ten eerste bieden ze een kosteneffectieve manier om de luchtcirculatie in een kamer te verbeteren en de lucht te verfrissen zonder het gebruik van airconditioning. Ze kunnen helpen om een benauwde kamer koeler aan te laten voelen en de luchtkwaliteit te verbeteren door stilstaande lucht te verminderen. Boxventilatoren zijn vaak populair in warme klimaten waar ze kunnen helpen om de temperatuur te verlagen en het comfort te verbeteren.

Een ander voordeel van boxventilatoren is hun draagbaarheid. Ze zijn meestal lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat ze in verschillende kamers kunnen worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Boxventilatoren zijn ook vaak voorzien van handvatten of andere draagopties, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen naar verschillende locaties.

Boxventilatoren zijn veelzijdig in gebruik en kunnen in verschillende situaties worden toegepast. Ze kunnen worden gebruikt in slaapkamers om een comfortabele slaapomgeving te creëren, in woonkamers om de luchtcirculatie te verbeteren, in keukens om kookgeuren en dampen te verminderen, in garages om de luchtkwaliteit te verbeteren, en zelfs buiten om patio's en terrassen koeler te maken tijdens warm weer. Ze kunnen ook worden gebruikt in combinatie met airconditioners om de luchtcirculatie te verbeteren en de efficiëntie van de airconditioning te verhogen.

Bekende merken boxventilatoren

Zehnder en Soler & Palau zijn twee bekende merken die boxventilatoren produceren. Boxventilatoren zijn draagbare ventilatoren die vaak worden gebruikt om luchtcirculatie en ventilatie in woningen, kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes te verbeteren. Hier is wat informatie over Zehnder en Soler & Palau boxventilatoren:

 1. Zehnder boxventilatoren: Zehnder is een gerenommeerd merk dat zich richt op energie-efficiënte ventilatieoplossingen voor woningen en commerciële gebouwen. Ze bieden een breed scala aan ventilatoren, waaronder ook boxventilatoren. Zehnder boxventilatoren zijn ontworpen om stille en effectieve luchtcirculatie te bieden met verschillende modellen en afmetingen om aan verschillende behoeften te voldoen. Ze zijn vaak uitgerust met geavanceerde functies zoals instelbare snelheden, automatische timers en afstandsbedieningen voor gemakkelijke bediening.

 2. Soler & Palau boxventilatoren: Soler & Palau is een wereldwijd bekend merk dat zich specialiseert in ventilatieoplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ze bieden een breed scala aan ventilatoren, waaronder ook boxventilatoren. Soler & Palau boxventilatoren staan bekend om hun robuuste constructie, betrouwbare prestaties en energie-efficiëntie. Ze zijn vaak uitgerust met kenmerken zoals meerdere snelheidsinstellingen, thermostaatregeling en veiligheidsroosters om de gebruikerservaring te verbeteren.

Beide merken, Zehnder en Soler & Palau, zijn bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid in de ventilatie-industrie. Het is belangrijk om de specificaties, functies en prijzen van verschillende modellen van deze merken te vergelijken om de juiste boxventilator te kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Het is ook raadzaam om de installatie- en gebruiksinstructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen voor optimale prestaties en veiligheid.

 

 

Bezig met laden...