Betalen

Betaalopties

Op Installatievakwinkel.nl kunt u direct online betalen via iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa, V-PAY, eMaestro of Klarna Achteraf Betalen. Tijdens het bestelproces kunt u een keuze maken uit de beschikbare betaalopties.

iDEAL
Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij Installatievakwinkel.nl ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen uw bank. Nadat u op de knop 'Plaats uw bestelling' klikt, wordt u omgeleid naar uw bank en het bekende internetbankieren. U kunt gebruik maken van iDEAL als u een rekening heeft bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank.

Bancontact/Mister Cash
Betalen met Bancontact/Mister Cash is snel, gemakkelijk, veilig en bij Installatievakwinkel.nl ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie Bancontact/Mister Cash en betaal via uw eigen vertrouwnde en veilige bankomgeving. U kunt gebruik maken van Bancontact/Mister Cash als u een rekening heeft bij één van deze banken: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Creditcard
Bij Installatievakwinkel.nl kunt u betalen met verschillende creditcards. Creditcardbetalingen zijn veilig, maar vooral snel, in sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een specifieke creditcard, als dit het geval is wordt dit duidelijk vermeld bij de selectie van de creditcard. Wij slaan geen creditcard gegevens op en uw informatie wordt beveiligd verzonden.

Installatievakwinkel.nl accepteert de volgende creditcards:

  • Mastercard
  • Visa
  • V-PAY
  • eMaestro


Klarna Achter Betalen
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die U altijd bij de hand heeft en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Het is mogelijk om uw bestelling via een bouwdepot te laten betalen. Dit kunt u doen door de producten, de te bestellen aantallen en de gewenste leverdatum te mailen via [email protected]. Wij sturen u dan vooraf de factuur. Let erop dat het afleveradres het adres is waarop het bouwdepot is verleend. De levering zal plaatsvinden na betaling van de factuur.

U kunt voor een bestelling in onze webshop niet contant betalen.

Gespreid betalen is op dit moment niet mogelijk.

Indien u een product hebt gekocht met een cashbackactie dan geven we bij het product op de webshop aan hoe u aan deze actie deel kunt nemen.

Kortingscodes van installatievakwinkel.nl kunt u verzilveren door de code in te voeren in uw winkelmandje, de exacte korting ziet u dan direct verrekend terug in het totaalbedrag. We verspreiden zo nu en dan kortingscodes via verschillende websites en social media.

Bank IGM Online b.v.
Rabobank: NL53RABO0156644401
BIC: RABONL2U

Extra gegevens
KvK: 57434263
BTW: NL852578441B01

Op Installatievakwinkel.nl kunt u direct online betalen via iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa, V-PAY of eMaestro, zo bent u gegarandeerd van een veilige betaalomgeving.


Betaalproblemen

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u van ons een orderbevestiging via het door u opgegeven e-mailadres. Mocht u deze niet hebben ontvangen en ook niet in uw ongewenste post zijn binnengekomen, geef dit aan ons door zodat we deze bevestiging opnieuw aan u kunnen versturen.

Mocht uw betaallink zijn verlopen, stuur ons dan een mail via [email protected] zodat we u een nieuwe link kunnen toesturen.


Factuur

U kunt de factuur van uw bestelling terugvinden in de bijlage van de orderbevestiging, welke u direct na het plaatsen van uw bestelling per e-mail van ons ontvangt.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons de factuur via het door u opgegeven e-mailadres. Mocht u deze niet hebben ontvangen en ook niet in uw ongewenste post zijn binnengekomen, geef dit aan ons door zodat we de factuur opnieuw aan u kunnen versturen.

Mocht er onverhoopt een fout op uw factuur staan, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Wij zorgen ervoor dat dit wordt aangepast en u een nieuwe en correcte factuur ontvangt.


Terugbetalen

Wij betalen u terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Zodra wij uw annulering hebben bevestigd, wordt de terugbetaling direct in gang gezet. Binnen enkele werkdagen wordt het bedrag op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen, of het moment dat u aangetoond hebt deze te hebben teruggestuurd.

Mocht u na de door ons aangegeven termijn het bedrag nog niet hebben ontvangen, vragen wij u per e-mail contact met ons op te nemen. We zoeken dit dan voor u uit en zorgen voor een spoedige afhandeling.

Bezig met laden...