Installatie tips

 

Bekijk hier ons installatie tips

"Op deze pagina hebben we al onze installatie tips voor u verzameld. Hier kunt u onder andere terecht voor uitleg en informatie over diverse onderwerpen en vindt u handige installatie tips."

 

Buisisolatie installeren

Bent u ook op zoek naar manieren om warmteverlies in uw woning tegen te gaan? Wanneer u uw woning goed wilt isoleren, moet u isolatie van de leidingen niet over het hoofd zien. Leidingen die door onverwarmde ruimtes lopen, verliezen namelijk veel energie. Bekijk hier de stappen voor buisisolatie.

Lees meer
 

WTW unit installeren

Een WTW unit (warmteterugwinningsunit) is een van de opties die vaak gekozen wordt. Deze units hebben verschillende voordelen, waaronder verhoogde energie-efficiëntie van uw huis of bedrijf, en verlaagde stookkosten.

Lees meer
 

Infrarood paneel ophangen

Infraroodpanelen bieden een goede oplossing om uw ruimte duurzaam en energie-efficiënt te verwarmen. Hierbij de stappen voor het ophangen of installeren van een infraroodpaneel.

Lees meer
 

Keukenboiler aansluiten

Een keukenboiler is praktisch in gebruik. Het zorgt ervoor dat je snel warm water geleverd krijgt en u kunt het zien als een voorraadvat. Hierbij een stappenplan tot het aansluiten van een keukenboiler.

Lees meer
 

Vloerverwarming aanleggen

Met energiekosten die de pan uitrijzen, gaan we meer en meer nadenken hoe we ze omlaag kunnen brengen. Is vloerverwarming de energiezuinige oplossing, waar we zo hard naar op zoek zijn?

Lees meer
 

Hoe plaats je een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat helpt de bewoners om hun huis energiezuinig te verwarmen. De slimme thermostaat stemt de verwarming automatisch af op uw gedrag. Lees hier hoe je in een paar stappen een slimme thermostaat kan plaatsen.

Lees meer
 

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Om een fijne, behaaglijke warmte in huis te creëren kunt u elektrische vloerverwarming aanleggen. Lees hier hoe je in een paar stappen een elektrische vloerverwarming kan aanleggen.

Lees meer
 

Mechanische ventilatie vervangen

Een van de meest voorkomende huishoudelijke reparaties die mensen moeten uitvoeren is het vervangen van een mechanische ventilator. In deze blogpost laten we je zien hoe je in een paar eenvoudige stappen een mechanische ventilator kunt vervangen.

Lees meer
 

Een Ledinbouwspot plaatst u zelf

Een LED inbouwspot plaatst u heel makkelijk zelf. Met onze onderstaande stappen geniet u binnen enkele minuten van uw eigen geplaatste inbouwspots.

Lees meer
 

Keukenkraan vervangen?

Is uw zoektocht naar een prachtige wastafel- of keukenkraan afgerond en heeft u de mooie kraan thuisbezorgd gekregen? Dan begint pas het echt werk! Hoe installeer ik mijn nieuwe keuken- of wastafelkraan. Uiteraard helpen wij u graag met een helder stappenplan!

Lees meer