Installatie tips

installatie tips

Bekijk hier ons installatie tips

"Op deze pagina hebben we al onze installatie tips voor u verzameld. Hier kunt u onder andere terecht voor uitleg en informatie over diverse onderwerpen en vindt u handige installatie tips."

Badkamerventilator installeren

Badkamerventilator installeren

Een badkamerventilator zorgt voor de afvoer van vochtige lucht. De badkamers is immers de vochtigste plek in het huis en hier wilt u condensvorming en schimmel natuurlijk voorkomen. Bovendien is het een vrij simpele taak om uit te voeren wanneer u de volgende stappen volgt vanuit onze installatie tips.

Lees meer
Thermostaatknop installeren

Thermostaatknop installeren

Misschien bent u van plan om zelf een thermostaat knop te installeren. Geen verkeerde keuze wanneer u graag geld bespaart. Bovendien is het een vrij simpele taak om uit te voeren wanneer u de volgende stappen volgt vanuit onze installatie tips.

Lees meer
Buisisolatie installeren

Buisisolatie installeren

Bent u ook op zoek naar manieren om warmteverlies in uw woning tegen te gaan? Wanneer u uw woning goed wilt isoleren, moet u isolatie van de leidingen niet over het hoofd zien. Leidingen die door onverwarmde ruimtes lopen, verliezen namelijk veel energie. Bekijk hier de stappen voor buisisolatie.

Lees meer
WTW unit installeren

WTW unit installeren

Een WTW unit (warmteterugwinningsunit) is een van de opties die vaak gekozen wordt. Deze units hebben verschillende voordelen, waaronder verhoogde energie-efficiëntie van uw huis of bedrijf, en verlaagde stookkosten.

Lees meer
Infrarood paneel ophangen

Infrarood paneel ophangen

Infraroodpanelen bieden een goede oplossing om uw ruimte duurzaam en energie-efficiënt te verwarmen. Hierbij de stappen voor het ophangen of installeren van een infraroodpaneel.

Lees meer
Keukenboiler aansluiten

Keukenboiler aansluiten

Een keukenboiler is praktisch in gebruik. Het zorgt ervoor dat je snel warm water geleverd krijgt en u kunt het zien als een voorraadvat. Hierbij een stappenplan tot het aansluiten van een keukenboiler.

Lees meer
Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen

Met energiekosten die de pan uitrijzen, gaan we meer en meer nadenken hoe we ze omlaag kunnen brengen. Is vloerverwarming de energiezuinige oplossing, waar we zo hard naar op zoek zijn?

Lees meer
Hoe plaats je een slimme thermostaat

Hoe plaats je een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat helpt de bewoners om hun huis energiezuinig te verwarmen. De slimme thermostaat stemt de verwarming automatisch af op uw gedrag. Lees hier hoe je in een paar stappen een slimme thermostaat kan plaatsen.

Lees meer
Elektrische vloerverwarming aanleggen

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Om een fijne, behaaglijke warmte in huis te creëren kunt u elektrische vloerverwarming aanleggen. Lees hier hoe je in een paar stappen een elektrische vloerverwarming kan aanleggen.

Lees meer
Elektrische vloerverwarming aanleggen

Mechanische ventilatie vervangen

Een van de meest voorkomende huishoudelijke reparaties die mensen moeten uitvoeren is het vervangen van een mechanische ventilator. In deze blogpost laten we je zien hoe je in een paar eenvoudige stappen een mechanische ventilator kunt vervangen.

Lees meer
Ledinbouwspot plaatsen

Een Ledinbouwspot plaatst u zelf

Een LED inbouwspot plaatst u heel makkelijk zelf. Met onze onderstaande stappen geniet u binnen enkele minuten van uw eigen geplaatste inbouwspots.

Lees meer
Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen?

Is uw zoektocht naar een prachtige wastafel- of keukenkraan afgerond en heeft u de mooie kraan thuisbezorgd gekregen? Dan begint pas het echt werk! Hoe installeer ik mijn nieuwe keuken- of wastafelkraan. Uiteraard helpen wij u graag met een helder stappenplan!

Lees meer