JUNG schakelmateriaal

Al ruim honderd jaar is JUNG pionier op het gebied van elektrotechniek. Naast een hoge kwaliteitsstandaard heeft het bedrijf ook een scherp oog voor design. Het innovatieve JUNG-assortiment biedt de meest uiteenlopende varianten voor elke toepassing.

Vooruitgang als traditie

Toen Albrecht Jung in 1912 zijn bedrijf oprichtte, waren er drie zaken voor hem van belang: vooruitgang, kwaliteit en design. Deze principes kenmerken JUNG tot op de dag van vandaag en zijn in alle onderdelen van het bedrijf terug te vinden.Het assortiment loopt van schakelaars, contactdozen, verlichtings- en temperatuursturing via multimediasturing en deurcommunicatie tot aan intelligente KNX techniek en het radiografische systeem eNet.

Stel uw eigen schakelmateriaal samen

Kies het schakelmateriaal dat het beste bij uw voorkeuren past. Door de veelzijdigheid van ons assortiment schakelmateriaal kunt u uw eigen samenstelling kiezen. Maak eerst de keuze welk basiselement u wilt. Kies daarna voor de bijbehorende centraalplaat en een bijpassend afdekraam. Zo creëert u uw eigen stijl!

Stel uw eigen schakelmateriaal samen!

Binnen een merkenserie kunt u zoveel variëren als u wilt. Op die manier heeft u ruime keuze uit kleuren, materialen en vormgeving.