Stel uw Busch-Jaeger schakelmateriaal samen

Het maken van een keuze voor uw Busch-Jaeger schakelmateriaal is een belangrijke keuze voor uw huis. Het is namelijk onderdeel van uw interieur en hierdoor is het uiterlijk belangrijk. Om een juiste keuze te maken is het goed om te beginnen bij de centraalplaat of het stopcontact. In dit onderdeel kiest u de stijl en de kleur van het Busch-Jaeger schakelmateriaal wat in uw huis past. Na de centraalplaat of het stopcontact kiest u in dezelfde serie het afdekraam. Als laatste kiest u bij de centraalplaat het basiselement voor de functie waarvoor u het schakelmateriaal van Busch-Jaeger wilt gebruiken. Meer informatie over de verschillende basiselementen vindt u in ons blog ‘Kies het juiste basiselement met de juiste functionaliteit’. Hierna hoeft u het schakelmateriaal alleen nog te installeren om te genieten van uw stijlvolle Busch-Jaeger schakelaars en stopcontacten!

Stel uw eigen schakelmateriaal samen!

De zakelijke Future Linear serie

De serie Future Linear van Busch-Jaeger heeft een eenvoudig en zakelijk uiterlijk. Onze klanten kiezen deze serie van het Busch-Jaeger assortiment voor het duidelijke en eerlijke ontwerp van het schakelmateriaal. De aantrekkingskracht ligt in het ongecompliceerde vierkante design. Er kan binnen de serie gecombineerd worden met verschillende kleuren die aansluiten bij uw interieur.

Busch-Jaeger Reflex SI serie

De serie Reflex SI maakt al decennialang deel uit van het Busch-Jaeger schakelmateriaal assortiment. Het schakelmateriaal is technisch up-to-date en past perfect bij ieder interieur. De serie is verkrijgbaar in een witte kleur en zijn zacht afgerond in de hoeken. Naast de ronde afwerkingen heeft de serie ook een vierkante tegenhanger voor de strakkere inrichtingen van huizen. Deze Reflex SI Linear heeft rechte lijnen, waardoor er een zakelijk vierkant ontstaat. Er kan binnen de serie een keuze gemaakt worden tussen de verschillende stijlen van schakelmateriaal wat past in uw interieur.

Het kleurrijke Busch-axcent schakelmateriaal

De Busch-axcent serie onderscheidt zich door de kleurrijke afdekramen. Het schakelmateriaal heeft een rechtlijnig design. De witte centraalplaten en stopcontacten kunnen gecombineerd worden met kleurrijke afdekramen. U kunt kiezen tussen onder andere de kleuren geel, groen, blauw en rood. Hiermee kunt u in uw interieur kleur toevoegen.

Het waterdichte Busch-Jaeger schakelmateriaal

Wilt u schakelmateriaal installeren op plekken waar het in contact kan komen met water? Met het verschillende waterdichte schakelmateriaal van Busch-Jaeger kunt u ook schakelmateriaal buiten of in de badkamer installeren. Voorbeelden van Busch-Jaeger waterdichte schakelmateriaal zijn All-weather IP44 en Ocean IP44. All-weather IP44 serie heeft een IP44-beschermingsgraad en trotseert hiermee weer en wind. Alle apparaten binnen de Busch-Jaeger All-weather IP44 serie worden geleverd met een afdichtingsring. Het gebruikte materiaal is slagvast en vormbestendig en zorgt hierdoor voor een hoge breukvastheid en uitstekende weerbestendigheid. De Busch-Jaeger Ocean serie heeft ook een IP44-beschermingsgraad. Deze serie onderscheidt zich door bestendig materiaal, robuuste constructie en strak design. Naast de frisse blauwgroene kleur is de Busch-Jaeger Ocean serie ook verkrijgbaar in het wit.

Wat biedt Busch-Jaeger schakelmateriaal nog meer?

Naast de bovenstaande series omvat het Busch-Jaeger schakelmateriaal assortiment nog meer verschillende stijlen en kleuren. De Busch-Jaeger Decento serie is de klassieke serie van het Busch-Jaeger schakelmateriaal assortiment. De ronde schakelaars hebben een nostalgisch uiterlijk en zijn gemaakt van porselein. De complete serie is verkrijgbaar in de kleur wit. Zoekt u een duurzame serie voor uw schakelmateriaal dan is de serie Pure Stainless Steel het bekijken waard. Dit schakelmateriaal is gemaakt van roestvaststaal en biedt u absolute kwaliteit. Als u authentieke materialen wilt hebben voor uw schakelmateriaal dan is de Carat serie mogelijk iets voor u. Deze Busch-Jaeger serie is herkenbaar dankzij de rechte lijnen en authentieke materialen, zoals glas en metaal. Houdt u van organische vormen en heldere kleuren, dan zijn de op natuur geïnspireerde series Alpha Nea en Alpha Exclusive het bekijken waard.