De juiste thermostaat in uw huiskamer

Meer dan 50% van de energie die u verbruikt wordt gebruikt voor het verwarmen van uw huis. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste thermostaat. U heeft de keuze uit een drietal verschillende thermostaattypen; de aan/uit-, klok- en slimme thermostaat.

Lees meer
 

Hoe bereken ik het vermogen van mijn radiator?

Wilt u een nieuwe radiator aanschaffen maar loopt u vast op het benodigde vermogen? Of dacht u ‘het zal wel goed zijn’ bij uw keuze? Het is heel belangrijk om de juiste keuze te maken qua vermogen van uw radiator.

Lees meer
 

Rookmelders redden levens!

Dat rookmelders levens kunnen redden, dat mag voldoende bekend zijn. Maar dat het verplicht is om vanaf 1 juli 2022 in elk huis rookmelders moeten hangen, dat is waarschijnlijk nog onvoldoende bekend.

Lees meer
 

Een Ledinbouwspot plaatst u zelf

Een LED inbouwspot plaatst u heel makkelijk zelf. Met onze onderstaande stappen geniet u binnen enkele minuten van uw eigen geplaatste inbouwspots.

Lees meer
 

Keukenkraan vervangen?

Is uw zoektocht naar een prachtige wastafel- of keukenkraan afgerond en heeft u de mooie kraan thuisbezorgd gekregen? Dan begint pas het echt werk! Hoe installeer ik mijn nieuwe keuken- of wastafelkraan. Uiteraard helpen wij u graag met een helder stappenplan!

Lees meer
 

Nest Thermostat E: Eenvoudig energie besparen

Iedereen in de wereld houdt van eenvoud daarom heeft Nest een thermostaat gemaakt die daarin uitblinkt! De Nest Thermostat E. Die wilt u toch ook? Bestel hem snel, zodat u zeker bent van een Nest Thermostat E!

Lees meer
 

Uitleg over de RAL-kleuren

Een kleur kiezen is al lastig genoeg. En dan ook nog eens voor de juiste kleur-nuance kiezen. Daarvoor is er een internationaal systeem van kleurspecificaties bedacht: RAL. Hoe dat precies zit, leggen we u hier uit.

Lees meer
 

Uitleg IP-waarde

De IP-waarde -ook wel IP-code genoemd- van een product, staat voor International Protection Rating of Ingress Protection. Ingress betekent ‘binnendringen’ en protection is natuurlijk ‘bescherming’.

Lees meer
 

Soorten schakelmateriaal

Wanneer we spreken over lichtschakelaars, dan heeft u nog de keuze uit een heel arsenaal aan verschillende lichtschakelaars. Voor verschillende schakelmogelijkheden zijn er andere schakelaars te koop. Welke?

Lees meer
 

Wat is een vermaler of vuilwaterpomp?

Vermalers of vuilwaterpompen zijn de perfecte oplossing als u een toilet wilt plaatsen op een plek waar geen rioolaansluiting of waar alleen maar een dunne afvoerbuis is. Graag vertellen wij u meer over dit product en waarvoor u dit kan gebruiken.

Lees meer