Duurzaamheid

Met de huidige klimaatverandering gaan we op zoek naar alternatieve en duurzame energiebronnen. Energie kan bijvoorbeeld opgewerkt worden via de zon, de wind of het water. Het grote voordeel van deze duurzame energiebronnen is dat ze nooit op raken. Bovendien hebben ze geen CO2 uitstoot én wordt de lucht niet vervuild. Ook op onze website hebben we verschillende opties voor duurzame energie. Hierbij valt te denken aan warmtepompen, laadpalen, zonnepanelen en isolatiemateriaal.


Verwarming

Is uw verwarming aan vervanging toe en wilt u verduurzamen? Bij Installatievakwinkel.nl vind u alles op het gebied van elektrische radiatoren, infrarood radiatoren, elektrische boilers en nog veel producten om uw huis behaaglijk warm te houden en ook nog eens te verduurzamen. Want iedereen wilt toch ook op een koude dag in een heerlijk warm en duurzaam huis thuiskomen.


Warmtepompen

U kunt kiezen tussen een hybride warmtepomp of een volledig elektrische warmtepomp. Bij een hybride systeem heb je nog een gasaansluiting nodig en deze werkt samen met de CV ketel. Een all-electric warmtepomp werkt geheel zelfstandig en zorgt zelf voor verwarming en het warme water in uw woning. Bij een bestaande woning is het verstandig om te kiezen voor een hybride variant, omdat dit veel kan schelen in kosten terwijl u nog steeds de voordelen heeft van een volledige warmtepomp.


Ventilatie

Bij Installatievakwinkel kunt u verschillende soorten ventilatie vinden. Denk hierbij ook aan het verduurzamen van je ventilatie met een warmteterugwinningunit, een mechanisch ventilatie systeem of zelfs naar het geheel samenstellen van je eigen ventilatie systeem. Dit is allemaal mogelijk en daarnaast bespaart dit ook nog eens op de energierekening.


Andere duurzame producten

Het is erg prettig voor uw energierekening en portemonnee om deze producten aan te schaffen en te installeren. Ook laat het zien dat u denkt aan het milieu. Als we ons nu met zijn allen bezighouden met het milieu dan hebben de toekomstige generaties daar profijt van. Dit kan onder andere door een laadpaal aan te schaffen voor uw elektrische auto, het verduurzamen van de vloerverwarming of isolatiemateriaal toe te passen in uw huis.


Blogs

Lees meer over de onderwerpen omtrent duurzaamheid binnen Installatievakwinkel.nl. Hierbij proberen we u zo goed mogelijk op weg te helpen.


Waarom kiezen voor duurzaamheid bij Installatievakwinkel?

Installatievakwinkel.nl levert alle bekende installatiemerken zoals Vaillant, Remeha, Itho Daalderop, Nefit, Atag, Henrad, Radson, Thermic, Vasco en nog veel meer. Installatievakwinkel.nl levert installatiematerialen voor scherpe prijzen. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering. Wilt u meer weten over de producten op onze website? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder.