Mobiele airconditioning

Zoekt u een mobiele airconditioning om tijdens de warme dagen uw huis koel te houden? Installatievakwinkel heeft een groot assortiment aan mobiele airconditioning om de warme dagen door te komen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mobiele airconditioning

De warme zomerdagen komen er weer aan en tegenwoordig zijn de zomers in Nederland zo warm dat een ventilator niet altijd voldoende koele lucht in de woning brengt. Toch is het wel lekker om op de tropische dagen alsnog een lekkere frisse lucht te kunnen krijgen. Gelukkig is dat altijd gewoon mogelijk met een mobiele airconditioning. In deze tekst gaan we kijken wat een mobiele airconditioning precies is en waarom het een goed idee is om een mobiele airconditioning aan te schaffen voor de aankomende zomer, en natuurlijk alle warme dagen die daar nog op zullen volgen.

Wat is een mobiele airconditioning?

Een mobiele airconditioning is een airco die mobiel is en dus verplaatsbaar is. Een normale airco wordt vaak vastgemaakt in een woning waardoor het best lastig is om de juiste plek hiervoor te vinden en daarnaast ook vaak een hoop kosten met zich meebrengt. Dat komt omdat deze airco echt ingebouwd moet worden en dat monteren is niet iets wat iedereen zomaar zelf kan. Bij een mobiele airco is dat gelukkig niet het geval. De mobiele airco wordt op een plek gezet waar hij dicht bij een raam is en kan vervolgens koele lucht naar binnen zuigen. Via de slang, die u buiten het raam hangt, wordt de warme lucht uitgevoerd en op die manier komt er dus een veel koeler klimaat in de woning. Er zijn een hoop verschillende airco's welke allemaal op ongeveer dezelfde manier werken, maar bijvoorbeeld verschillen in de oppervlakte die zij kunnen verkoelen.

Voordelen van mobiele airconditioning

Het grootste voordeel is natuurlijk dat de mobiele airco op te bergen is en een stuk goedkoper is dan de airco die ingebouwd moet worden. Wanneer het warm wordt, kunt u de airco pakken en aansluiten en mocht het na een paar dagen weer afkoelen dan kunt u de airco weer opbergen. Ook kan dezelfde airco in verschillende kamers gebruikt worden en kunt u deze dus meenemen wanneer u zelf verplaatst. Op die manier heeft u dus alsnog een koele zomer zonder dat u hiervoor diep in de portemonnee moet gaan tasten.

Bezig met laden...