Verwarming kopen?

Is uw verwarming aan vervanging toe? Bij Installatievakwinkel.nl vind u alles op het gebied van radiatoren, cv-ketels, vloerverwarming, kamerthermostaten, boilers, pompen, zonnecollectoren vloerverwarming en nog veel producten om uw huis behaaglijk warm te houden. Want u wilt toch ook op een koude dag in een heerlijk warm huis thuiskomen.

CV-ketels

Wilt u een CV ketel kopen? Dan moet u bij de aankoop op een aantal dingen letten. Installatievakwinkel heeft deze keuzes op een rij gezet voor u. De CV ketel zorgt voor de centrale verwarming, daarnaast kan het ook zorgen voor warm water in huis.

Radiatoren

Radiatoren zijn onmisbaar in uw woonhuis. Wist u dat u de radiatoren van Installatievakwinkel.nl niet alleen in de badkamer kunt plaatsen, maar ook in de keuken of hal. De mooie eyecatchers van Vasco en Radson zorgen voor een prachtige sfeer in uw woonhuis en daarnaast heerlijke functionele warmte. Bij ons vindt u alles om uw radiator compleet te maken zoals radiatorkranen, radiator accessoires en radiator toebehoren.

Thermostaten

Zoekt u een thermostaat voor in huis? Wij verkopen verschillende soorten thermostaten, zoals: kamerthermostaten, klokthermostaten en slimme thermostaten. Bekijk snel ons gehele assortiment aan thermostaten.

Verwarming installeren

Installeert u zelf uw radiator, cv-ketel, vloerverwarming of kamerthermostaat? Bekijk ons ruime assortiment en bestel direct de producten om uw verwarmingsklus uit te voeren. Uiteraard vindt u bij Installatievakwinkel ook de aansluitmaterialen en accessoires die u nodig heeft om alles goed te kunnen installeren.