Basiselementen

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Nom. spanning : 250 V
  • Montagewijze : Inbouw (stucwerk)
  • Samenstelling : Basiselement
€ 42,68

Schneider Electric Merten basiselementen

Met de Schneider Electric Merten basiselementen begint u met goed materiaal aan de ombouw van uw schakelmateriaal. Samen met een afdekraam en een centraalplaat of bedieningswip in één van de vele verkrijgbare stijlen geeft u uw ruimtes de gewenste uitstraling

Schneider Electric Merten schakelmateriaal

Het schakelmateriaal van Merten, uit de Schneider Electric groep, staat voor innovatie en luxe. Het programma biedt een ruime variatie aan stijlen en kleuren, waardoor het keuzespectrum breed is. Dankzij QuickFlex sokkels wordt de installatie vereenvoudigd.

Bedieningselementen

Bedieningselementen zorgen voor de werking van de basiselementen die in de muur verwerkt zijn. Dit kan een schakelwip voor een lichtschakelaar, een draaiknop voor een dimmer of een draaigreep voor een jaloezieschakelaar.

Deze bedieningselementen hebben (per serie) een ander ontwerp en zijn binnen een serie meestal verkrijgbaar in een aantal kleuren. In combinatie met het bijpassende afdekraam bent u verzekerd van een passende combinatie die een waarde volle toevoeging aan de ruimte is.

Bezig met laden...