Wandlampen

Er zijn een hele hoop verschillende manieren waarop u de ruimtes in uw woning of bedrijf kunt verlichten. Niet in elke ruimte is er voldoende plek om een lamp op te kunnen hangen en daarom kunt u er in een ruimte als deze ook voor kiezen om een wandlamp te nemen. Deze lamp wordt bevestigd aan de wand en is in de meeste gevallen ruimtebesparend. We gaan u vertellen waarom een wandlamp een goed idee is en wat de verschillende voordelen zijn wanneer u een wandlamp aanschaft die u vindt in ons assortiment.

8 producten

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 56,31 Normale prijs € 79,94
  • Beschermingsklasse : II
  • Lampvermogen : 60 W
  • Schakeling : Overig
Speciale prijs € 31,81 Normale prijs € 41,02
  • Beschermingsklasse : I
  • Lamphouder : GU10
  • Aansluitwijze : Overig
Speciale prijs € 88,36 Normale prijs € 146,41

Waarom een wandlamp?

Niet iedereen heeft voldoende ruimte om een lamp op te kunnen hangen, maar wil alsnog voldoende licht in een bepaalde ruimte creëren. Een wandlamp is daar uitermate geschikt voor. Ook kan een wandlamp een wand mooier maken wanneer deze bijvoorbeeld leeg is. Niet iedereen houdt van kunst aan de muur en een wandlamp kan dan een tweede functie erbij krijgen als ornament aan de muur. Doordat er zo ontzettend veel verschillende soorten wandlampen zijn, kan de wandlamp ook dienen als een eyecatcher in uw woning. Zo zijn er lampen die er dus meer zijn om voldoende licht af te geven, maar zijn er ook voldoende lampen die gemaakt zijn als eyecatcher waarbij licht dan ook op de tweede plaats komt te staan. Het ligt er dus maar net aan hoeveel licht u in een bepaalde kamer wilt voor u gaat kiezen welke wandlamp het beste bij u past.

Wandlampen in uw woning

Wanneer u op zoek bent naar een lamp die voldoende licht in de ruimte kan brengen, is het een beter idee om te kiezen voor een wandlamp met meer lumen. Dit is bijvoorbeeld voor de kamers waarbij het niet mogelijk is om een plafondlamp te nemen. De wandlamp kan bijvoorbeeld licht naar boven en beneden schijnen en hierdoor ontstaat indirect licht door de hele ruimte. Mocht u zoeken naar sfeerverlichting, kunt u dus het beste kiezen voor een wandlamp met minder lumen. Deze zal meer gebruikt worden voor sfeer en minder als een lichtbron voor in de ruimte.

Bezig met laden...