Nest Thermostat E

Nest Thermostat E: Eenvoudig energie besparen

Iedereen in de wereld houdt van eenvoud daarom heeft Nest een thermostaat gemaakt die daarin uitblinkt! De Nest Thermostat E. Die wilt u toch ook? Bestel hem snel, zodat u zeker bent van een Nest Thermostat E! De Eenvoudige, Energiebesparende, Echt overal vandaan te bedienen, Elegante en Eenvoudig te installeren Nest Thermostaat E. De E van iedereen.

 • De E van Eenvoud.
  ’s Nachts zet hij de temperatuur automatisch lager en ’s ochtends weer hoger.
 • De E van Elke plek.
  We zijn allemaal vaak de deur uit, daarom kun je de Nest Thermostat E overal vandaan bedienen met de Nest app.
 • De E van Energie besparen.
  Iedereen snapt hoe belangrijk onze planeet is, dus daarom maakte Nest een thermostaat die je helpt energie te besparen. Als je de deur uitgaat zet hij zichzelf lager.
 • De E van Elegant.
  Hij past namelijk in ieder interieur en is het eenvoudig om het zelf te installeren.


Eenvoudig geïnstalleerd

De bestaande Nest Learning Thermostat werd vereenvoudigd. De gloednieuwe Heat Link E vervangt de bestaande thermostaat en maakt gebruik van de bestaande thermostaatdraden. De thermostaat kan dankzij OpenTherm met de meeste cv-ketels communiceren. De Heat Link maakt draadloos verbinding met de vrijstaande Nest Thermostat E, die overal in huis kan worden aangesloten. De meeste mensen kunnen de Nest Thermostat E in minder dan een uur installeren! De thermostaat wordt met een vooraf ingesteld schema geleverd, zodat er direct uit de doos energie bespaard kan worden. Bekijk de installatievideo.


 

Elegant ontwerp

Het subtielere uiterlijk van de Nest Thermostat E past naadloos in elke omgeving. De thermostaat is volledig opnieuw ontworpen. Dankzij het frosted display, bestaande uit een witte buitenring en mat beeldscherm, op een elegante standaard past de thermostaat in elke omgeving. De HeatLink E voelt dankzij de stoffen bekleding meer als een meubelstuk dan alleen een beige doos aan de muur.

De Nest Thermostat E werkt samen met Google Home! Dus als u het koud heeft kunt u aan de Google Assistent vragen of hij de verwarming een graadje hoger kan zetten! Ideaal en een mooie eyecatcher in uw huis.


Echt bewezen

Ook al heeft de Nest Thermostat E een compleet nieuw ontwerp, de kernervaring van de thermostaat bevat functies die mensen gewend zijn van eerdere Nest-thermostaten:

 • De Nest Thermostat E slaat af nadat hij detecteert wanneer niemand thuis is, om energie te helpen besparen.
 • Met True Radiant kan het de verwarming vroeg inschakelen om de geplande temperatuur te bereiken en deze dan vroegtijdig uitschakelen, zodat uw huis niet warmer wordt dan gewenst.
 • Het is eenvoudig om vanaf elke locatie de temperatuur te wijzigen met de Nest-app (Android of iOS) vanaf een telefoon, tablet of laptop. En dankzij een Google Assistent-apparaat lukt dat zelfs met je stem!
 • Nest laat zien hoeveel energie er elke dag verbruikt wordt en elke maand wordt er een verbruiksrapport opgemaakt.
 • De Nest Thermostat E is eenvoudig te installeren; de meeste klanten installeren ze binnen een uur of minder. Daarnaast zijn er meer dan 14.000 gecertificeerde Nest Pro's in Europa beschikbaar om Nest-producten te installeren.

Producten

 • Regeling type aan/uit : Ja
 • Kleur : Zwart
 • Communicatieprotocol : Opentherm
Speciale prijs € 226,60 Normale prijs € 249,01