Over Installatievakwinkel.nl

Installatievakwinkel.nl is een toonaangevende online winkel voor alles wat te maken heeft met de installatietechniek. Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice te bieden. We zijn er trots op dat we ons kunnen onderscheiden van andere online winkels door ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en snelle levering.

Assortiment

Bij Installatievakwinkel.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder sanitair, verwarming, ventilatie, elektra, gereedschap en meer. We zijn er trots op dat we producten van topkwaliteit aanbieden van gerenommeerde merken zoals Nefit, Grohe, Bosch en ABB. Ons team van experts houdt de nieuwste trends en ontwikkelingen in de installatietechniek bij en zorgt ervoor dat ons assortiment altijd up-to-date is.

Deskundigheid

Bij Installatievakwinkel.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze deskundige klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het juiste product. Onze snelle levering zorgt er ook voor dat u uw bestelling snel in huis heeft, zodat u snel aan de slag kunt met uw installatieproject.

Kwaliteit

We zijn ervan overtuigd dat we de beste online winkel zijn voor alles wat te maken heeft met de installatietechniek. Onze toewijding aan kwaliteit, deskundigheid en klantenservice heeft ons geholpen om een uitstekende reputatie op te bouwen en we zijn er trots op dat we een vertrouwde partner zijn geworden voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Gegevens

Adres
Installatievakwinkel
Antwoordnummer 2406
4000 ZM kesteren 
(Let op: dit is geen bezoek of retouradres. Bekijk hier de retourprocedure)

Contactformulier >
Telefoonnummer: 085-0661678
Mailadres: [email protected]

Bank
ABN AMRO
Rekeningnummer: 45.59.90.271
IBAN: NL53 RABO 0156 6444 01
BIC: RABONL2U 

Extra bedrijf gegevens
IGM Online B.V.
De Ooyen 7a, 4191 PB Geldermalsen
KvK: 57434263
BTW: NL852578441B01

Maak een afspraak
Bezig met laden...