Lasklemmen

Lasklemmen zijn bevestigingsmiddelen die worden gebruikt om elektrische componenten of leidingen vast te zetten. Ze zijn gemaakt van metaal of plastic en zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de specifieke toepassing. Lasklemmen worden vaak gebruikt in elektrotechnische installaties, zoals elektronische apparaten, voertuigen en gebouwen. Ze zorgen ervoor dat kabels en componenten veilig en betrouwbaar worden aangesloten, en helpen ook de levensduur van de componenten te verlengen. Bekijk hieronder het aanbod lasklemmen van installatievakwinkel.nl!

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
 • Nom. stroom : 24 A
 • Met bedieningshendeltjes : Nee
 • Nom. spanning : 450 V
€ 42,57
 • Nom. stroom : 6 A
 • Nom. spanning : 100 V
 • Aantal klemposities : 4
Speciale prijs € 27,75 Normale prijs € 29,50
Speciale prijs € 27,75 Normale prijs € 29,50

Eigenschappen lasklem

Een lasklem heeft verschillende eigenschappen, afhankelijk van het type en de toepassing, maar enkele veel voorkomende eigenschappen zijn:

Spanning: Lasklemmen moeten in staat zijn om hoge spanningen te weerstaan zonder te falen. Stroomsterkte: Lasklemmen moeten in staat zijn om grote stroomsterkten te dragen zonder oververhit te raken of te smelten. Isolatie: De Lasklem moet elektrisch geïsoleerd zijn om elektrische schokken te voorkomen. Temperatuurbestendigheid: Lasklemmen moeten in staat zijn om hoge en lage temperaturen te weerstaan zonder hun prestaties te verliezen. Vochtbestendigheid: Lasklemmen moeten bestand zijn tegen vocht om corrosie te voorkomen. Duurzaamheid: Lasklemmen moeten stevig en duurzaam zijn om langdurig gebruik te kunnen weerstaan. Veelzijdigheid: Lasklemmen moeten geschikt zijn voor verschillende soorten kabels en componenten. Eenvoudige installatie: Een Lasklem moet eenvoudig te installeren zijn zonder speciale gereedschappen of vaardigheden.

Wago Lasklemmen

Wago is een bekend merk dat gespecialiseerd is in elektrische verbindingsoplossingen. Hun lasklemmen zijn een van hun meest populaire producten. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Wago lasklemmen:

 1. 1). Veiligheid: De lasklemmen van Wago zijn ontworpen om veiligheid te bieden aan installateurs en gebruikers. Ze zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om aan de strengste normen voor elektrische veiligheid te voldoen.

 2. 2). Betrouwbaarheid: Wago lasklemmen zijn zeer betrouwbaar en zorgen voor een stevige verbinding tussen elektrische draden. Dit is vooral belangrijk in toepassingen waar een betrouwbare verbinding vereist is, zoals in de bouw, de industrie en de automatisering.

 3. 3). Gemakkelijk te gebruiken: De lasklemmen van Wago zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn. Ze vereisen geen speciale gereedschappen en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door het indrukken van een hendel of drukknop.

 4. 4). Veelzijdigheid: Wago lasklemmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan verschillende toepassingen te voldoen. Ze kunnen worden gebruikt met verschillende soorten draden, waaronder massieve, flexibele en gestrande draden.

 5. 5). Duurzaamheid: De lasklemmen van Wago zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn bestand tegen extreme omstandigheden, zoals hoge temperaturen, vochtigheid en trillingen.

Al met al zijn Wago lasklemmen een betrouwbare, veilige en gemakkelijk te gebruiken oplossing voor elektrische verbindingen.

Bezig met laden...