Rothenberger vlamwerend soldeerdeken - 8005013

  € 62,61
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Geschikt voor zuurstof Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Bescherming tot 1000°C
  • plus-circle Zeer flexibel
  • plus-circle Asbestvrij

Omschrijving

Rothenberger vlamwerend soldeerdeken
De Rothenberger vlamwerend soldeerdeken is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig soldeert. Deze deken is speciaal ontworpen om de omgeving te beschermen tegen de hitte en vlammen die vrijkomen tijdens het soldeerproces. Hieronder vind je enkele belangrijke specificaties van deze soldeerdeken:

  • Geschikt voor zuurstof: Nee
Hittebestendig materiaal
De Rothenberger soldeerdeken is gemaakt van hittebestendig materiaal dat bestand is tegen temperaturen tot wel 1000 graden Celsius. Dit betekent dat je veilig kunt solderen zonder je zorgen te maken over brandgevaar of schade aan je werkoppervlak. De deken is ook vlamwerend, wat betekent dat hij de verspreiding van vuur voorkomt en je extra bescherming biedt.

Veelzijdig gebruik
Deze soldeerdeken is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het solderen van koperen leidingen, elektronica en sieraden. Hij is ook handig voor het beschermen van oppervlakken tijdens het lassen of bij het gebruik van een brander. De deken is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.

Eenvoudig schoon te maken
De Rothenberger soldeerdeken is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Je kunt hem gewoon afvegen met een vochtige doek om vuil en stof te verwijderen. Als je de deken regelmatig schoonmaakt, blijft hij langer in goede staat en biedt hij je jarenlang bescherming tijdens het solderen.

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Rothenberger vlamwerend soldeerdeken
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 8005013
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30380089227
EAN 4004625310502
Merk Rothenberger
Categorie Overig
Bezig met laden...