Remeha Calenta Ace boilertemperatuurvoeler 10 kOhm - 7657329

  € 44,33
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Type toebehoren/onderdelen Overig
Toebehoren Nee
Onderdeel Ja

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Nauwkeurige meting voor efficiënte werking
  • plus-circle Cruciaal onderdeel voor betrouwbare warmte
  • plus-circle Eenvoudige installatie en langdurige betrouwbaarheid

Omschrijving

Optimaliseer uw Remeha Calenta Ace met Precisie
De Remeha Calenta Ace boilertemperatuurvoeler is een essentieel onderdeel voor uw verwarmingssysteem. Deze hoogwaardige sensor met een weerstand van 10 kOhm zorgt voor een nauwkeurige meting van de boilertemperatuur, waardoor uw Remeha Calenta Ace ketel efficiënt en betrouwbaar functioneert. Het vervangen of installeren van deze temperatuurvoeler garandeert dat uw verwarmingssysteem optimaal presteert, vooral tijdens de koude maanden wanneer u afhankelijk bent van een constante en comfortabele warmtevoorziening.

Essentieel Onderdeel voor Betrouwbare Warmte
Als een cruciaal onderdeel van uw verwarmingssysteem, speelt de Remeha Calenta Ace boilertemperatuurvoeler een sleutelrol in de functionaliteit van uw ketel. Het zorgt voor een accurate feedback naar de ketelregeling, wat resulteert in een efficiënte verbranding en warmteoverdracht. Dit onderdeel is specifiek ontworpen voor de Remeha Calenta Ace serie, waardoor het een perfecte pasvorm is en eenvoudig te installeren voor professionals.

Eenvoudige Installatie, Langdurige Betrouwbaarheid
De installatie van de Remeha Calenta Ace boilertemperatuurvoeler is een eenvoudige procedure voor een ervaren technicus, waardoor uw ketel snel weer in topconditie is. Met deze betrouwbare component bent u verzekerd van een langdurige werking en kunt u eventuele storingen door een defecte temperatuurvoeler voorkomen. Het is een kleine investering die de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw verwarmingssysteem aanzienlijk kan verbeteren.

Aanbevolen alternatieven

Speciale prijs € 122,49 Normale prijs € 157,30
€ 44,00
€ 37,22
€ 44,13

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Remeha Calenta Ace boilertemperatuurvoeler 10 kOhm
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 7657329
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520454665
EAN 8713809286712
Merk Remeha
Serie Calenta Ace
Categorie Temperatuurvoeler
Remeha

Logo van het merk Remeha

Over het merk Remeha: Al sinds 1935 leveren we slimme, impactvolle en efficiënte oplossingen voor verwarming, koeling en warm water, zowel voor woningen als utiliteitsgebouwen. Met onze innovaties anticiperen we op de comfortwensen van morgen en bieden we onze klanten een efficiënt en duurzaam comfort. Een duurzaam binnenklimaat voor iedereen. Remeha maakt het mogelijk. Bekijk alle producten van het merk Remeha.

Garanties Remeha: Voor alle Remeha producten geldt vanaf installatie 2 jaar garantie op alle onderdelen (met uitzondering van slijtage-onderdelen) van cv-ketels en op de meeste warmtewisselaars van onze cv-ketels maar liefst 10 jaar. Lees hier meer over de garantie van Remeha.

Contactgegevens Remeha: Marchantstraat 22 - 7332 AZ - Apeldoorn - [email protected] - www.remeha.nl

Bezig met laden...