Remeha Avanta Ace pakking besturingspaneel - 7773661

  € 18,21
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Type toebehoren/onderdelen Overig
Toebehoren Nee
Onderdeel Ja

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Optimale functionaliteit
  • plus-circle Eenvoudige installatie
  • plus-circle Betrouwbaarheid en kwaliteit

Omschrijving

Essentieel Onderdeel voor Uw Remeha Avanta Ace
Is uw Remeha Avanta Ace toe aan een vervanging van het besturingspaneel pakking? Zoek niet verder! Deze essentiële pakking zorgt ervoor dat uw verwarmingssysteem weer optimaal functioneert. Een goed afgesloten besturingspaneel is cruciaal voor de veiligheid en efficiëntie van uw ketel. Met deze specifieke pakking bent u verzekerd van de juiste pasvorm en afdichting die speciaal ontworpen is voor uw Remeha Avanta Ace.

Installatiegemak en Duurzaamheid
Deze pakking is niet alleen gemaakt van hoogwaardige materialen die de levensduur van uw ketel verlengen, maar is ook ontworpen voor eenvoudige installatie. Het onderdeel is precies vervaardigd om te passen op het besturingspaneel van uw Remeha Avanta Ace, waardoor u snel en zonder gedoe de pakking kunt vervangen. Dit betekent minder uitvaltijd voor uw verwarmingssysteem en meer comfort voor u en uw gezin.

Waarom Kiezen voor Originele Onderdelen?
Het gebruik van originele onderdelen zoals deze pakking voor het besturingspaneel is van groot belang voor de betrouwbaarheid van uw verwarmingssysteem. Niet-originele onderdelen kunnen leiden tot een reeks problemen, waaronder verminderde prestaties en zelfs systeemfalen. Door te kiezen voor dit specifieke onderdeel, kiest u voor zekerheid en kwaliteit, en behoudt u de garantie op uw Remeha Avanta Ace ketel.

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Remeha Avanta Ace pakking besturingspaneel
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 7773661
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520483377
EAN 8022945019703
Merk Remeha
Serie Avanta Ace
Categorie Overige toebehoren
Remeha

Logo van het merk Remeha

Over het merk Remeha: Al sinds 1935 leveren we slimme, impactvolle en efficiënte oplossingen voor verwarming, koeling en warm water, zowel voor woningen als utiliteitsgebouwen. Met onze innovaties anticiperen we op de comfortwensen van morgen en bieden we onze klanten een efficiënt en duurzaam comfort. Een duurzaam binnenklimaat voor iedereen. Remeha maakt het mogelijk. Bekijk alle producten van het merk Remeha.

Garanties Remeha: Voor alle Remeha producten geldt vanaf installatie 2 jaar garantie op alle onderdelen (met uitzondering van slijtage-onderdelen) van cv-ketels en op de meeste warmtewisselaars van onze cv-ketels maar liefst 10 jaar. Lees hier meer over de garantie van Remeha.

Contactgegevens Remeha: Marchantstraat 22 - 7332 AZ - Apeldoorn - [email protected] - www.remeha.nl

Bezig met laden...