Raminex aansluitpijpje v. hoekstopkranen 1/2"x3/8" l=500mm mat zwart - 1200055

  € 31,15
€ 34,49
Jouw voordeel: 10%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Toebehoren Ja
Onderdeel Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Elegant matzwart design
  • plus-circle Hoogwaardige krasbestendige afwerking
  • plus-circle Eenvoudige snelle installatie

Omschrijving


Ontdek de perfecte afwerking voor jouw badkamer of keuken met het Raminex aansluitpijpje voor hoekstopkranen. Dit stijlvolle aansluitpijpje, uitgevoerd in een elegante matzwarte kleur, is niet alleen een praktische toevoeging aan je ruimte, maar ook een visueel aantrekkelijk element dat de uitstraling van je interieur naar een hoger niveau tilt. Laten we eens kijken wat dit aansluitpijpje jou te bieden heeft.

Elegant Design
Met zijn matzwarte afwerking voegt het Raminex aansluitpijpje een moderne en verfijnde touch toe aan elke ruimte. Of je nu gaat voor een industriële, minimalistische, of klassieke stijl, dit aansluitpijpje past perfect bij jouw esthetiek. Het subtiele design zorgt ervoor dat het naadloos integreert met verschillende soorten hoekstopkranen en achtergronden.

Hoogwaardige Kwaliteit
Dit aansluitpijpje is niet alleen mooi om te zien, maar is ook gemaakt om lang mee te gaan. Met een lengte van 500mm en een diameter van 12x38mm, biedt het de perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid. De matzwarte afwerking is niet alleen stijlvol, maar ook bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Installatiegemak
Ben je bezorgd over de installatie? Geen nood! Het Raminex aansluitpijpje is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het past perfect op de meeste standaard hoekstopkranen, waardoor je het snel en zonder gedoe kunt installeren. Zo kun je in een handomdraai een functionele en esthetische upgrade aan je ruimte geven.


In het kort, het Raminex aansluitpijpje voor hoekstopkranen is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van stijl, kwaliteit en gebruiksgemak. Of je nu je badkamer renoveert of je keuken een frisse update wilt geven, dit aansluitpijpje draagt bij aan een verfijnde en samenhangende look. Kies voor het Raminex aansluitpijpje en geniet van een moeiteloze mix van functionaliteit en stijl in jouw huis.

Van dezelfde serie

€ 12,27
Speciale prijs € 25,29 Normale prijs € 31,68
Speciale prijs € 28,83 Normale prijs € 38,14
Speciale prijs € 72,85 Normale prijs € 87,12

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Raminex aansluitpijpje v. hoekstopkranen 1/2"x3/8" l=500mm mat zwart
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 1200055
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520460258
EAN 8719804008571
Merk Raminex
Categorie Stop- en tapkranen
Bezig met laden...