MAPR SNIJWIEL 12-54 91087&8SE - 91092

  € 45,39
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Geschikt voor Buisschaar
Breekmessen Nee
Mesvorm Overig
Materiaal Overig
Gekarteld snijblad Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Gladde snede zonder bramen
  • plus-circle Lange levensduur en slijtvast
  • plus-circle Eenvoudige installatie en veelzijdigheid

Omschrijving

Optimaal Snijvermogen voor Buisscharen
De Geberit mapr snijwiel is een essentieel onderdeel voor professionals die werken met buisscharen. Dit snijwiel is speciaal ontworpen om een gladde en nauwkeurige snede te garanderen bij het bewerken van buizen. Zonder gekarteld blad zorgt dit snijwiel voor een zuivere snit zonder bramen, wat essentieel is voor een hoogwaardige afwerking van uw leidingwerk.

Duurzaam Materiaal voor Langdurig Gebruik
Gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat niet onder de standaard categorieën valt, biedt het Geberit snijwiel een lange levensduur en weerstand tegen slijtage. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op dit gereedschap voor talloze snijtaken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het snel vervangen van het wiel.

Compatibiliteit en Gebruiksgemak
Het Geberit mapr snijwiel is geschikt voor gebruik met buisscharen, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan uw gereedschapskist. Het is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden geïnstalleerd op uw bestaande buisschaar, zodat u zonder onderbrekingen door kunt gaan met uw werkzaamheden. De niet-standaard mesvorm zorgt ervoor dat het snijwiel perfect past bij de specifieke eisen van uw snijgereedschap.

Aanbevolen alternatieven

€ 22,13
€ 84,53
€ 36,80
€ 41,48

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: MAPR SNIJWIEL 12-54 91087&8SE
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 91092
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520025401
EAN 4024723910923
Merk Geberit
Serie Mapress
Categorie Vervangingsmes
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Bezig met laden...