hansgrohe Tecturis S afbouwdeel v. 2-gats inbouw wastafelkraan voorsprong 22.5cm brushed bronze - 73351140

  € 279,03
€ 453,75
Jouw voordeel: 39%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Oppervlaktebescherming
Overig
Temperatuurbegrenzing
Ja
Met koppelingen Nee
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 4 l/min
Voorbereid voor temperatuurbegrenzing Nee
Koudestart funktie Nee
Voorsprong uitloop 225 mm
Lagedruk uitvoering Nee
Met rozetten / afdekplaat Ja
Opbouwhoogte totaal 101 mm
Met stopkraan voor aansluiting externe apparatuur Nee
Aantal kraangaten 2-gats
Hartafstand
225 mm
Volumestroomklasse
Geen
Kraanmondstuk Straalbreker
Oppervlaktebehandeling Geborsteld

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Maximale tapcapaciteit
  • plus-circle Opbouwhoogte en voorsprong uitloop
  • plus-circle Hoogwaardige afwerking

Omschrijving

Wastafelkraan uitloop 225cm brushed bronze
Deze wastafelkraan met een uitloop van 225 cm in brushed bronze is de perfecte aanvulling op jouw badkamer. Met zijn moderne design en hoogwaardige afwerking voegt hij niet alleen stijl toe aan je wastafel, maar zorgt hij ook voor een optimale waterstroom en temperatuurregeling.

Max tapcapaciteit bij 300 kPa: 4 l/min
Met een maximale tapcapaciteit van 4 liter per minuut bij 300 kPa, zorgt deze wastafelkraan voor een constante en efficiënte waterstroom. Of je nu je handen wilt wassen of je gezicht wilt reinigen, je kunt altijd rekenen op een voldoende hoeveelheid water.

Voorsprong uitloop: 225 mm
Met een voorsprong van 225 mm biedt deze wastafelkraan voldoende ruimte om je handen comfortabel onder de kraan te plaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over ongemakkelijke posities of spatten, want de uitloop is perfect gepositioneerd voor optimaal gebruiksgemak.

Opbouwhoogte totaal: 101 mm
Met een totale opbouwhoogte van 101 mm past deze wastafelkraan perfect bij de meeste wastafels. Of je nu een standaard wastafel hebt of een iets hogere wastafel, deze kraan zal naadloos integreren en een elegante uitstraling geven aan je badkamer.

Hartafstand: 225 mm
Met een hartafstand van 225 mm is deze wastafelkraan geschikt voor wastafels met twee kraangaten. De kraan kan eenvoudig worden geïnstalleerd en zorgt voor een stabiele en veilige verbinding tussen de kraan en de wastafel.

Temperatuurbegrenzing: Ja
Met de ingebouwde temperatuurbegrenzing kun je de watertemperatuur eenvoudig regelen en voorkom je dat het water te heet wordt. Dit zorgt voor extra veiligheid, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Met rozetten afdekplaat: Ja
Deze wastafelkraan wordt geleverd met rozetten afdekplaatjes, waardoor de installatie er netjes en professioneel uitziet. De rozetten zorgen voor een strakke afwerking en verbergen eventuele lelijke gaten of aansluitingen.

Aantal kraangaten: 2-gats
Deze wastafelkraan is geschikt voor wastafels met twee kraangaten. Met zijn 2-gats ontwerp biedt hij een gestroomlijnde en moderne uitstraling aan je wastafel.

Kraanmondstuk: Straalbreker
Deze wastafelkraan is uitgerust met een straalbreker, wat zorgt voor een zachte en gelijkmatige waterstroom. Hierdoor kun je genieten van een comfortabele en aangename ervaring tijdens het gebruik van de kraan.

Oppervlaktebehandeling: Geborsteld
Deze wastafelkraan heeft een geborstelde afwerking, waardoor hij een moderne en luxe uitstraling heeft. Bovendien is de geborstelde afwerking duurzaam en gemakkelijk te reinigen, waardoor de kraan er altijd als nieuw uitziet.

Volumestroomklasse: Geen
Deze wastafelkraan heeft geen specifieke volumestroomklasse. Dit betekent dat de kraan een gemiddelde waterstroom heeft die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Met koppelingen: Nee
Deze wastafelkraan wordt geleverd zonder koppelingen. Zorg ervoor dat je de juiste koppelingen aanschaft om de kraan veilig en correct te installeren.

Voorbereid voor temperatuurbegrenzing: Nee
Deze wastafelkraan is niet voorbereid voor temperatuurbegrenzing. Als je de watertemperatuur wilt regelen, moet je dit handmatig doen met behulp van de kraanhandgrepen.

Koudestart functie: Nee
Deze wastafelkraan heeft geen koudestart functie. Dit betekent dat het water niet automatisch op een koude temperatuur begint, maar dat je de temperatuur handmatig moet aanpassen.

Lagedruk uitvoering: Nee
Deze wastafelkraan is niet geschikt voor lagedruk systemen. Zorg ervoor dat je een geschikte waterdruk hebt voordat je de kraan installeert.

Met stopkraan voor aansluiting externe apparatuur: Nee
Deze wastafelkraan heeft geen stopkraan voor aansluiting van externe apparatuur. Hij is alleen bedoeld voor gebruik met de wastafel en kan niet worden gebruikt om andere apparaten aan te sluiten.

Oppervlaktebescherming: Overig
Deze wastafelkraan heeft een overige oppervlaktebescherming. Dit betekent dat de kraan is behandeld met een beschermende laag om corrosie en slijtage te voorkomen.

Van dezelfde serie

Speciale prijs € 176,95 Normale prijs € 498,64
Speciale prijs € 183,45 Normale prijs € 228,69

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: hansgrohe Tecturis S afbouwdeel v. 2-gats inbouw wastafelkraan voorsprong 22.5cm brushed bronze
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 73351140
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520510939
EAN 4059625470763
Merk Hansgrohe
Serie Tecturis
Categorie Wastafelkraan
Hansgrohe

Logo van het merk Hansgrohe

Over het merk Hansgrohe: Perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit - dat was en is standaard bij Hansgrohe. Sinds 1901 zijn badkamerpioneer Hans Grohe en zijn opvolgers hun tijd traditioneel een stap vooruit. Meer dan 100 jaar ervaring en trendsetter in innovatieve douchtrends en badkameroplossingen in combinatie met het ultieme streven naar perfectie. Bekijk alle producten van het merk Hansgrohe.

Garanties Hansgrohe: Hansgrohe hanteert een fabrieksgarantie van vijf jaar voor de eindgebruiker.

Contactgegevens Hansgrohe Naritaweg 126 - NL-1043 CA - Amsterdam - 020 - 60 62 400 - [email protected] - www.hansgrohe.nl

Bezig met laden...