GROHE straalregelaar (mousseur), buitendraad metrisch, doorstroomcapaciteit 15l/min, verstelbaar, 1 straalsoorten, nomet diameter overig - 48271000

  € 17,96
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Aansluiting Buitendraad metrisch
Antikalksysteem Nee
Verstelbaar Ja
Spindeluitvoering Nee
Doorstroombegrenzer Nee
Aantal straalsoorten 1
Doorstroomcapaciteit 15 l/min
Nom. diameter Overig

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Optimale waterstroom
  • plus-circle Eenvoudige installatie
  • plus-circle Consistente waterstroom

Omschrijving

Optimaliseer uw Waterervaring
Ervaar de perfecte waterstroom met de GROHE straalregelaar mousseur. Deze hoogwaardige mousseur is ontworpen om uw dagelijkse watergebruik te verbeteren. Met een doorstroomcapaciteit van 15 liter per minuut geniet u van een constante, efficiënte waterstroom zonder verspilling. De eenvoudige verstelbaarheid zorgt ervoor dat u de waterervaring volledig naar uw hand kunt zetten.

Installatiegemak met Universele Aansluiting
De installatie van deze straalregelaar is een fluitje van een cent dankzij de universele buitendraad metrische aansluiting. Dit betekent dat u de mousseur moeiteloos kunt bevestigen op diverse soorten kranen. De flexibiliteit van de aansluiting maakt het een ideale keuze voor zowel nieuwe als bestaande sanitaire systemen.

Enkelvoudige Straalsoort voor Consistentie
De GROHE straalregelaar is uitgerust met één straalsoort, waardoor u verzekerd bent van een gelijkmatige en consistente waterstroom. Hoewel het niet beschikt over een antikalksysteem of doorstroombegrenzer, staat deze mousseur garant voor een ongecompliceerde en betrouwbare prestatie, elke keer weer. De 'nom diameter' classificatie 'Overig' geeft aan dat het een unieke maatvoering heeft, geschikt voor specifieke toepassingen.

Van dezelfde serie

Speciale prijs € 49,19 Normale prijs € 84,66
Speciale prijs € 20,12 Normale prijs € 24,72
Speciale prijs € 18,07 Normale prijs € 20,42
Speciale prijs € 221,40 Normale prijs € 557,81

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE straalregelaar (mousseur), buitendraad metrisch, doorstroomcapaciteit 15l/min, verstelbaar, 1 straalsoorten, nomet diameter overig
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 48271000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520413928
EAN 4005176325526
Merk GROHE
Serie Overige
Categorie Mousseur

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...