GROHE Rainshower SmartActive 310 douchesysteem met thermostaatkraan, chroom - 27966001

  € 798,32
€ 2.082,41
Jouw voordeel: 62%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Breedte 317 mm
Hoogte 1118 mm
Diepte 472 mm
Diameter 310 mm
Max. druk 10 bar
Materiaal Overig
Inbouw Nee
Met verlichting Nee
Montage Wand
Met bevestigingsmateriaal Ja
Met filter Nee
Verstelbare hoogte Nee
Met stopkraan Nee
Verbrandingsbeveiliging Ja
Met handdouche Ja
Met zeephouder Nee
Bediening douches Mechanisch
Min. druk 0.5 bar
Met hoofddouche Ja
Met zitplaats Nee
Met zijdouches Nee
Aantal zijdouches 0
Lengte doucheslang 1750 mm
Handdouche in hoogte verstelbaar Ja
Min. doorstroming (mengwater) 13.5 l/min
Aansluiting aanvoer Buitendraad
Basiskleur Chroom
Uitvoering temperatuurregeling Thermostatisch
Zelfsluitend Nee
Maat aansluiting aanvoer 1/2"
Met terugstroombeveiliging Ja
Met omstelinrichting
Ja
Met planchet Nee
Automatische cyclusspoeling Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE CoolTouch: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur
  • plus-circle Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
  • plus-circle GROHE DripStop - geen irritante druppels meer
  • plus-circle Volledige controle over de straalsoorten dankzij vingertopbediening

Omschrijving

De GROHE Rainshower 310 SmartActive doucheset met thermostaatkraan voegt extra comfort toe aan de badkamer. De doucheset in hoogwaardig chroom wordt geleverd met een grote regendouche en een handdouche. Via Smarttip is met de handdouche te kiezen uit drie verschillende straalsoorten. De krachtige Jet Spray spoelt haren moeiteloos uit en zorgt voor een verkwikkende douche. De Rain Spray heeft een fijne douchestraal die het lichaam met zachtheid omhult. En de GROHE ActiveMassage spray zorgt voor een ontspannende douchemassage. Bij elke straalsoort verdeelt GROHE DreamSpray het water gelijkmatig over de sproeigaatjes zodat een constante douchestraal gegarandeerd is.

Deze luxe doucheset is een waardevolle toevoeging aan de badkamer voor het hele gezin. Kinderen kunnen in alle veiligheid douchen dankzij GROHE Safestop die de watertemperatuur beperkt tot een maximum van 38 °C. De ingestelde temperatuur blijft constant tijdens het douchen en ook de thermostaatkraan blijft eveneens aangenaam van temperatuur. Aan het onderhoudsgemak is eveneens gedacht. De doucheset is voorzien van anti-kalk SpeedClean waardoor kalk makkelijk met een vinger van de mousseur afgeveegd kan worden. De prachtige spiegelglans wordt beschermd door de krasbestendige GROHE StarLight chroomafwerking. De Rainshower 310 SmartActive doucheset is snel en secuur te monteren met GROHE QuickFix. Ideaal voor eenvoudige badkamerrenovaties.

Ontdek de nieuwe en leuke manier van douchen! Elk aspect van de GROHE Rainshower SmartActive is ontworpen om een glimlach te creëren. Van het frisse ontwerp tot het kleurrijke assortiment en het met een druk op de knop schakelen tussen drie straalsoorten. Kies met GROHE SmartTip met een vingertop tussen GROHE ActiveMassage, een bewegende straal die stress en spanning vermindert, de krachtige en revitaliserende Jet Spray en de zachte en rustgevende Rain Spray. En dankzij GROHE DripStop-technologie druppelt de handdouche na uitschakelen nauwelijks na.


GROHE TurboStat: snel en constant de gewenste watertemperatuur

Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.


GROHE CoolTouch: veiligheid boven alles

Met GROHE CoolTouch wordt het hete water in de kraan omspoeld door het koude water. De kraan wordt zo nooit warmer dan de temperatuur die is ingesteld en zo wordt verbranding aan de kraan voorkomen. En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen.


GROHE SafeStop (Plus) – dubbele bescherming van de huid tegen brandwonden

Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze beveiliging is ingesteld op 38 ° C, dat de gebruiker ervan weerhoudt om de temperatuur van het water hoger te draaien. Desgewenst kunnen hogere temperaturen worden geselecteerd door de knop in te drukken. Optioneel voor extra veiligheid: de easy-to-fit GROHE SafeStop Plus limiter zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven 43 ° C komt.


Groot douchecomfort door de draaibare douchearm (180°)

GROHE douchesystemen met draaibare douchearm vergroten het comfort onder de douche. Letterlijk. Want door de 180° draaibare douchearm hoeft de wateraansluiting niet in het midden van de douchecabine te zitten. Door de lengte van de arm kan elke gebruiker altijd op de beste en meest comfortabele plek douchen.


GROHE DreamSpray: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche dan ook.


GROHE ActiveMassage Spray– Krachtig en verkwikkend!

De GROHE ActiveMassage Spray biedt een geheel nieuw niveau van pulserende douchekracht die het lichaam verkwikt en de geest nieuw leven inblaast. Het is perfect voor het masseren van hoofd, nek en schouders - wat een fantastische manier is om de dag te beginnen - maar ook geweldig om de shampoo uit het haar te spoelen.


Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam

De Rain straal-stand is echte verwenning, met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!


Massage en reiniging met de Jet straal 

Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad.  


GROHE SmartTip – voor vingertopbediening 

De ergonomische GROHE SmartTip-controller is ontworpen om douchen natuurlijker en aangenamer te maken. Handig geplaatst op de achterkant van de handdouche, is hiermee met een enkele aanraking de favoriete straalsoort te selecteren.  


Geen irritante druppels meer met GROHE DripStop 

Bij de meeste douches blijft de douchekop na gebruik druppelen. Met GROHE DripStop is dat verleden tijd. Zodra het water in de Rain of Jet Straal-functie wordt uitgeschakeld, zorgt het geïntegreerde GROHE DripStop-systeem ervoor dat er geen water meer kan ontsnappen! 


AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche 

Om eenvoudig te switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook is het volume van de waterstraal aan te passen en de watertoevoer aan en uit te schakelen. Alles met slechts één knop. 


Installeren in een handomdraai

GROHE montagesysteem heeft weinig onderdelen en heeft verplaatsbare wandhouders. Zo is de nieuwe doucheset werkelijk in een handomdraai gelaatst. Omdat de wandhouders verplaatsbaar zijn kunnen oude boorgaatjes worden benut. Bespaar op die manier tijd en voorkom beschadiging aan de tegels.  


GROHE StarLight – altijd glanzend en eenvoudig te onderhouden 

Veeg het eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Schoonmaken kost dus minder tijd, terwijl het er altijd als nieuw uitziet. 


SpeedClean houdt de douche kalkvrij 

Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee kalkaanslag met een beweging van een vinger weggeveegd kan worden. 


TwistFree – de doucheslang die elke beweging volgt  

Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang. 


Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag 

Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.


Deze set bestaat uit:
Horizontaal draaibare 450 mm douchearm
Thermostaatkraan met Aquadimmerfunctie
Rainshower Cosmopolitan 310 hoofddouche (27477000)
Handdouche Rainshower SmartActive 130 (26544)
Glij-element
Doucheslang Silverflex 1750 mm (28388000)
GROHE TurboStat thermostaat kardoes


Let op: Geschikt voor warmwatertoestellen met minimale capaciteit van 18kW/h. Functioneert al bij een minimale doorstroming van 7L gemengd water per minuut.

Van dezelfde serie

Speciale prijs € 140,00 Normale prijs € 282,86
Speciale prijs € 95,06 Normale prijs € 198,57
Speciale prijs € 64,69 Normale prijs € 132,39
Speciale prijs € 147,98 Normale prijs € 324,07

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Rainshower SmartActive 310 douchesysteem met thermostaatkraan, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 27966001
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520461281
EAN 4005176532993
Merk GROHE
Serie Rainshower SmartActive
Categorie Regendoucheset

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...