GROHE Euro Ceramic hangend toilet met softclose-zitting en deksel, wit - 39554000

  € 349,13
€ 669,06
Jouw voordeel: 48%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Eigenschappen
Vuilafstotend
Nee
Kenmerken
Breedte 374 mm
Hoogte 445 mm
Diepte 540 mm
Type Wand
Materiaal Keramiek
Bevestigingswijze Schroef
Met bevestigingsmateriaal Ja
Vandaalbestendig Nee
Zonder spoelrand Ja
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 5,0 l
Soort zitting Hard
Met snelbevestiging zitting Ja
Met geur dispenser Nee
Met brede verborgen voet Nee
Met verdekte sifon Ja
Hartmaat bevestiging wandcloset 180
Met toiletzitting Ja
Plaats uitlaat PK (Pijp kort)
Spoelvorm
Diep
Bediening reservoir Drukknop
Montagewijze modelgebonden Ja
Verhoogd toilet Nee
Met stankafzuiging Nee
Wateraansluiting links Nee
Wateraansluiting rechts Nee
Wateraansluiting achter Ja
Wateraansluiting onder Nee
Met stopkraan Nee
Verdekte bevestiging Ja
Spoeling Twee hoeveelheden
Antibacteriële behandeling Nee
Scharnier vertragend Ja
Kleur Wit

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE PowerFlush staat garant voor een perfecte hygiëne
  • plus-circle Quick release wc-bril voor probleemloze reiniging
  • plus-circle De GROHE SoftClose-toiletbril is stil en veilig
  • plus-circle Schoonmaken is kinderspel met dit GROHE spoelrandloze toilet

Omschrijving

Ben je op zoek naar een complete, keramieken toiletset van goede kwaliteit? Dan is de GROHE Euro Ceramic een goede keuze! Voeg prestaties en gebruiksgemak toe aan de badkamer met deze GROHE Euro Ceramic wc-set. Een hangende wc zorgt voor een ingetogen, eigentijdse uitstraling in de badkamer en achter het strakke design (540 x 374 mm) zitten slimme functies verborgen voor extra hygiëne. De wc in glanzend alpine wit is spoelrandloos zodat bacteriën niet achter kunnen blijven. De GROHE Triple Vortex-spoeltechnologie gebruikt drie waterstralen om een stille, krachtige, spatvrije spoeling te creëren die ieder hoekje van de pot reinigt. Het spoelvolume is 5/3 l en de bevestigingsset wordt meegeleverd.

De zitting is gemaakt van duurzaam Duroplast en is met een quick-release-scharnier aan de pot bevestigd, waardoor men de wc eenvoudig kunt reinigen. Daarnaast zorgt GROHE SoftClose ervoor dat de zitting en het deksel langzaam en soepel bewegen, zodat ze zacht sluiten en vingers niet klem komen te zitten.

De producten uit de GROHE Euro Ceramic-serie sluiten naadloos aan op de GROHE Arena Cosmopolitan bedieningsplaten en de GROHE Rapid SL installatiesets. Zo kun je een prachtige balans creëren in de badkamer met producten die uitzonderlijke prestaties leveren. Als je kiest voor keramiek van GROHE, dan profiteer je van de wereldwijde expertise van GROHE op het gebied van sanitair. Maar ook 100 jaar technische uitmuntendheid en expertise van LIXIL, het toonaangevende merk in oppervlaktetechnologie. GROHE Euro Ceramic – een modern, opvallend design dat perfect aansluit op jouw levensstijl.

De krachtige spoelfunctie: GROHE PowerFlush

Het GROHE PowerFlush toilet heeft een innovatieve spoeling van twee of drie waterstralen die samen een draaikolk creëren, waardoor het gehele toilet perfect wordt gereinigd. Iedere keer opnieuw en totale hygiëne wordt hierbij gegarandeerd.

Diepspoel design

Door het diepspoel-ontwerp valt de ontlasting direct in het water. Hierdoor verspreiden zich minder nare geurtjes in de wc. Ook is er minder sprake van 'spetteren'. Er blijft geen plasje water liggen op het keramiek, zoals bij een vlakspoel-wc. Hierdoor wordt het inbijten en verkleuren van water en het keramieken oppervlak door reinigingsmiddelen voorkomen.

Rimless ontwerp

Door het ontbreken van de spoelrand is dit een hygiënische toiletpot. Er is immers geen rand aanwezig waarin vuil en restjes zich kunnen ophopen. Bovendien wordt het spoelwater hierdoor functioneler verdeeld. Een spoelrandloos toilet is extra hygiënisch en makkelijker schoon te houden.

Krachtige Triple Vortex-spoeltechniek

De Triple Vortex-techniek zorgt voor een effectieve en krachtige spoeling en grondige reiniging, met toch een laag waterverbruik. Per spoelbeurt wordt er slechts 3 tot 5 liter water verbruikt. De afvoer van dit wandtoilet is horizontaal: afvalwater loopt weg via de muur achter het toilet.

Met zitting en deksel

Dit hangende toilet wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een bijpassende Euro Ceramic SoftClose-zitting en deksel, die van duroplast gemaakt zijn. Hierdoor vallen de deksel en de toiletbril nooit hard op de toiletpot, omdat de SoftClose-techniek ervoor zorgt dat deze het laatste stukje zachtjes neer klappen. De prachtig ontworpen GROHE SoftClose-toiletzitting beweegt met langzame en zachte precisie, zodat de badkamer een plaats is van luxe en rust. Geen harde dichtslaande geluiden en geen gevaar voor kinderen die met hun vingers tussen de bril komen.

Het quick release-systeem maakt het mogelijk om de hele zitting van de wc-pot los te halen en er weer op te klikken. Verwijder de zitting in een paar seconden voor een eenvoudige en volledige reiniging. Schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest met een toiletbril die bevestigd is met quick-release scharnieren. De toiletbril is eenvoudig te verwijderen voor gemakkelijke toegang en is weer in enkele seconden terug te plaatsen.  Comfortabel en eenvoudig te reinigen dus!

Aanbevolen alternatieven

€ 954,69
Speciale prijs € 539,37 Normale prijs € 918,39

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Euro Ceramic hangend toilet met softclose-zitting en deksel, wit
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 39554000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520341104
EAN 4005176484452
Merk GROHE
Serie Euro Ceramic
Categorie Toiletzitting

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk Grohe

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...