Geberit Mapress persbek 22mm compatibiliteit 2 690224001 - 690.224.00.1

  € 221,59
€ 249,45
Jouw voordeel: 11%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Uitvoering Compleet
Type Persbek
Geschikt voor buisdiameter 22 - 22,0 mm
Contourcode M

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Compatibel met Mapress fittingen
  • plus-circle Eenvoudige bediening voor efficiënte workflow
  • plus-circle Duurzame constructie voor langdurig gebruik

Omschrijving

Ontdek de Kracht van Precisie met Geberit Mapress Persbek
De Geberit Mapress persbek is een essentieel gereedschap voor professionals die streven naar perfectie in hun pijpverbindingen. Deze persbek is speciaal ontworpen om een naadloze en stevige verbinding te garanderen voor buizen met een diameter van 22 mm. De robuuste constructie en de precisie-engineering zorgen ervoor dat elke persing met de hoogste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd.

Compatibiliteit en Gebruiksgemak
Deze persbek is uitgerust met een Contourcode M, wat betekent dat hij compatibel is met een reeks Mapress fittingen. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan uw gereedschapskist, waardoor u met vertrouwen kunt werken aan verschillende installatieprojecten. De eenvoudige bediening van de persbek zorgt voor een efficiënte workflow, waardoor u tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Robuuste Constructie voor Langdurig Gebruik
De Geberit Mapress persbek is vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het is een compleet uitgevoerde tool die bestand is tegen de eisen van dagelijks gebruik op de werkplek. De persbek is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en is een betrouwbare keuze voor zowel de doorgewinterde professional als de beginnende installateur.

Aanbevolen alternatieven

€ 204,33
Speciale prijs € 266,72 Normale prijs € 364,21
€ 124,95
€ 124,95

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Geberit Mapress persbek 22mm compatibiliteit 2 690224001
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 690.224.00.1
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520422608
EAN 4025416519096
Merk Geberit
Categorie Persbek
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Bezig met laden...