Flamco D draadeind, roestvaststaal (RVS), lengte 1000mm, draadmaat (metrisch) 10, oppervlaktebescherming elektrolytisch verzinkt, kwaliteitsklasse RVS 304 (V2A), type schroefdraad metrisch - 70053

  € 24,89
€ 29,63
Jouw voordeel: 16%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Lengte 1000 mm
Type schroefdraad Metrisch
Draadmaat (metrisch) 10
Linkse draad Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Lange levensduur en weerstand tegen corrosie
  • plus-circle Precisie voor technische toepassingen
  • plus-circle Eenvoudige installatie en veelzijdigheid

Omschrijving

Robuuste Bevestiging voor Duurzame Constructies
De Flamco D draadeind is een essentieel bevestigingsmiddel voor professionals die streven naar betrouwbaarheid en duurzaamheid in hun constructies. Vervaardigd uit hoogwaardig roestvaststaal (RVS 304 V2A), staat dit draadeind garant voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie. De elektrolytisch verzinkte oppervlaktebescherming zorgt voor een extra laag duurzaamheid, waardoor het draadeind zelfs in de meest veeleisende omgevingen zijn mannetje staat.

Technische Specificaties voor Precisiewerk
Met een lengte van 1000mm en een metrische draadmaat van 10, biedt dit draadeind de precisie die nodig is voor nauwkeurige toepassingen. Het metrische type schroefdraad zorgt voor een gestandaardiseerde pasvorm, waardoor het draadeind compatibel is met een breed scala aan bevestigingsmaterialen en gereedschappen. De keuze voor een rechtse draad maakt het draadeind veelzijdig en eenvoudig in gebruik.

Veelzijdigheid in Toepassing
Het Flamco D draadeind is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook ontworpen voor veelzijdigheid. Of u nu werkt aan industriële machines, architectonische structuren of maritieme toepassingen, dit draadeind biedt de betrouwbaarheid die u nodig heeft. De combinatie van RVS 304 V2A kwaliteit en de metrische maatvoering maakt het geschikt voor een breed scala aan projecten.

Aanbevolen alternatieven

€ 12,60
€ 22,71
€ 10,65
€ 15,04

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Flamco D draadeind, roestvaststaal (RVS), lengte 1000mm, draadmaat (metrisch) 10, oppervlaktebescherming elektrolytisch verzinkt, kwaliteitsklasse RVS 304 (V2A), type schroefdraad metrisch
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 70053
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520277969
EAN 8712874700536
Merk Flamco
Serie Threaded Rod D
Categorie Draadstang
Flamco

Logo van het merk Flamco

Over het merk Flamco: Flamco ontwerpt en produceert expansievaten, navulautomaten voor verwarming en koeling; veiligheidsventielen, manometers, aansluitgroepen en andere appendages; voorraadvaten, boilers en expansievaten voor warmwatersystemen. Bekijk alle producten van het merk Flamco.

Garanties Flamco: Voor alle Flamco producten geldt een andere fabrieksgarantie. Lees hier meer over de garantie van Flamco.

Contactgegevens Flamco: Fort Blauwkapel 1 - 1358 DB - Almere - [email protected]

Bezig met laden...