CV ketel

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel die bij u past en zorgt voor jaren comfort en uiteraard besparing? Dan heeft u diverse keuzes te maken om bij de juiste cv-ketel aan te komen. Wij helpen u graag met het zoeken naar de ketel die perfect aansluit bij uw woonsituatie.
Het is aan te raden om de cv-ketel tijdig, om de 15 jaar, te vervangen. Door de ketel om deze 15 jaar te vervangen haalt u het beste rendement wat al snel een besparing van €200 per jaar kan opleveren.

Comfort Waarde van de ketel

Het is belangrijk om een cv-ketel te kiezen die goed past bij uw watergebruik. Om dit voor consumenten zoals u inzichtelijk te houden is het (CW) Comfort Warm water label bedacht. Dit label geeft in 6 getallen weer hoeveel water de ketel per minuut kan verwerken. Wilt u dus tegelijkertijd warm water uit de keukenkraan en de douche dan doet u er goed aan om minimaal rekening te houden met een CW5 ketel. Hoe hoger het CW getal hoe hoger het comfort bij groot water verbruik. Over het algemeen wordt er gekozen voor een CW4 of CW5 ketel, de CW1 en CW2 ketels worden bijna niet meer geleverd.

Installatievakwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment CV ketels van diverse A-merken. U kunt bij ons kiezen uit een HR combiketel, een VR combiketel, een HR en expansievaten. Onze deskundige klantenservice adviseert u graag.