Badkamer en toilet ventilatoren

Een toilet- en badkamerventilator kan gemakkelijk aan de wand of het plafond gemonteerd worden. Deze werken het best als deze redelijk direct naar buiten gemonteerd kunnen worden. Er zijn veel verschillende soorten ventilatoren van deze variant. U kunt het zo luxe maken als u zelf wil, van een gewone simpele ventilator die zijn werk doet tot ventilatoren met functies als timer en vochtsensoren. Ook wat betreft het design, kunt u bij ons terecht. Naast de vele witte ventilatoren, kunt u namelijk ook gaan voor RVS, chroom of zilver. Op deze manier kunt u voor de kleur én stijl kiezen die het beste bij u past.

Buisventilator of mechanische ventilatie?

In het toilet en de badkamer kunt u ook kiezen voor buisventilatie of mechanische ventilatie. Deze systemen zijn voornamelijk handig als de ventilator niet direct naar buiten gemonteerd kan worden. Doordat de lucht nog een lange weg te gaan heeft naar buiten is een normale badkamerventilator in dit geval vaak niet sterk genoeg.

Een badkamer ventilator installeren

Een badkamer ventilator kan zelf geïnstalleerd worden, maar als u weinig ervaring heeft of er niet uit komt is het altijd beter om een professional in te schakelen. Heeft u advies nodig over welke ventilator het beste bij u in het toilet of de badkamer past? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs via 085-0661678. Wij helpen u graag verder!