Verschillende soorten ventilatie

Bij Installatievakwinkel kunt u verschillende soorten ventilatie vinden. Denk hierbij onder andere aan een toilet en badkamerventilator, een woonhuisventilator, dakventilatie en mechanische ventilatie.

Badkamerventilatie

Het is belangrijk om het toilet en de badkamer te voorzien van goede ventilatie. Voornamelijk de badkamer, omdat dit een vochtige ruimte is. Het condens kan zich namelijk gaan omvormen tot schimmel. Met een badkamerventilator kunt u dit tegen gaan, omdat deze de vochtige lucht meteen naar buiten zal vervoeren.

Woonhuisventilatie

Met een woonhuisventilator wordt eigenlijk het gehele ventilatiesysteem in huis bedoeld. Met woonhuisventilatie kunt u het klimaat in huis regelen en er voor zorgen dat de lucht vocht en schimmel vrij blijft. Wij bieden verschillende opties voor woonhuisventilatie.

Ventilatie toebehoren

Naast alle soorten ventilatie, kunt u bij Installatievakwinkel.nl ook verschillende ventilatie toebehoren vinden. Zoals een ventilatierooster, ventilatieventielen en dakdoorvoeren

Advies nodig?

Heeft u een type ventilatie op het oog, maar ontvangt u graag wat meer informatie? Of twijfelt u juist over welk ventilatiesysteem dat het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs via 085-0661678. Wij helpen u graag verder!