WTW-units


Wat is een warmterugwinningsunit?

Installatievakwinkel.nl levert allerlei warmteterugwinning units van verschillende merken. De warmteterugwinningsunit wordt geplaatst op één centrale plek binnen de woning en ventileert vanuit daar de woning vanaf zijn centrale plek. De af- of toevoerlucht gaat via het luchtverdeelsysteem en hierdoor de lucht binnenin de woning verplaatst. Hierdoor is er een continue circulatie van verse lucht binnen in de woning en wordt zowel de warme als koude lucht herbruikt binnen de woning. Het rendement hierop energie en hergebruikt van de lucht is een enorme win-win situatie voor zowel de verduurzaming van uw woning als voor uw portemonnee.

Wat heeft uw nodig?

Bij de aanschaf heeft u verschillende zaken nodig, dit zijn onder andere een warmteterugwinningsunit, wtw aansluitmateriaal, wtw slangen, slangklem en nog een aantal andere zaken. Deze zijn gemakkelijk bij te bestellen per product en bekijk onder het kopje 'maak je bestelling compleet' voor alle benodigde producten. Onze adviseurs helpen u graag verder met alle vraagstukken over de warmteterugwinning units

Soort aansluiting

De juiste aansluiting kiezen is van groot belang en zeker ook voor het gemak bij de installatie van uw warmteterugwinningsunit. Bekijk goed van te voren, welke aansluiting er aanwezig is en stem daar uw wensen en behoefte op af. Kies hieronder de juiste aansluiting:

Installatie

Een warmteterugwinningsunit is een behoorlijk uitdaging. Daarvoor is er vaak bij alle producten een installatiehandleiding toegevoegd. Lees deze eerst door voordat u begint met de installatie. Hierin staan stappenplan en allerlei tips en tricks om de installatie zo spoedig en gemakkelijk mogelijk te maken. Onthoudt daarbij altijd dat de warmterugwinningunits altijd op één centrale plek geïnstalleerd moeten worden. Heeft u toch vragen? Onze adviseurs helpen u graag verder met alle vraagstukken over de Orcon mechanische ventilatie units.

Extra opties

Waarom kiezen voor warmteterugwinning units bij Installatievakwinkel?

Installatievakwinkel.nl levert alle bekende warmteterugwinning units merken zoals Itho Daalderop, Duco ventilation, Zehnder, Orcon, Vasco en nog veel meer. Installatievakwinkel.nl levert de warmteterugwinning units tegen een zo'n scherp mogelijke prijs. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering. Wilt u meer weten over de producten op onze website? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Heb je nog vragen?

Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Bel ons direct
085 - 066 1678
Mail naar [email protected]
Reactietijd: binnen 2 dagen