Mechanische ventilatie


Wat is mechanische ventilatie?

Mechanische ventilatie wordt ook wel centrale afzuiging genoemd binnen uw woning. De mechanische ventilatie unit zorgt binnen uw woning ervoor dat de vervuilde lucht wordt afgevoerd en hiervoor nieuwe lucht binnen uw woning verspreidt. Daarmee creeërt u ook een beter leefklimaat binnen uw woning en voor u medebewoners. De mechanische ventilatie units die tegenwoordig worden verkocht zijn daarnaast ook ingericht op het reduceren van de energierekening van u als bewoner. Dit komt o.a. door de reductie van het gebruik van stroom en de betere installatiematerialen die er zijn.

Wat heb ik nodig bij de installatie?

De mechanische ventilatie units worden op één centrale plek binnen het huis geïnstalleerd. Het installatiegemak hierin is erg hoog en moet voor iedereen mogelijk zijn. Na de installatie van de mechanische ventilatie unit moeten de ventilatieslangen, slangklemmen, ventilatieroosters en eventuele bijgeleverde afstandsbediening geïnstalleerd worden. Dit zijn allemaal taken die een ieder kan uitvoeren en waarbij het installatiegemak hoog in het vaandel staat. Zodra alles is geïnstalleerd, kan je de mechanische ventilatie unit instellen en gebruiken naar eigen gemak.

Soort aansluiting

De juiste aansluiting kiezen is van groot belang en zeker ook voor het gemak bij de installatie van uw mechanische ventilatie unit. Bekijk goed van te voren, welke aansluiting er aanwezig is en stem daar uw wensen en behoefte op af. Kies hieronder de juiste aansluiting.

Waarom kiezen voor mechanische ventilatie bij Installatievakwinkel.nl?

Installatievakwinkel.nl levert alle bekende mechaniche ventilatie merken zoals Itho Daalderop, Duco ventilation, Zehnder, Orcon, Vasco en nog veel meer. Installatievakwinkel.nl levert de ventilatie producten tegen een zo'n scherp mogelijke prijs. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering. Wilt u meer weten over de producten op onze website? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Heb je nog vragen?

Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Bel ons direct
085 - 066 1678
Mail naar [email protected]
Reactietijd: binnen 2 dagen