Lucht- en verdeelsystemen


Lucht- en verdeelsystemen

De lucht- en verdeelystemen zijn gemaakt voor allerlei soorten ventilatoren of ventilatie systemen. Binnen het assortiment van installatievakwinkel.nl is er voor iedereen een oplossing. De systemen zijn per merk verkrijgbaar met o.a. de merken zoals Ubbink, Nedco, Plieger, Vasco en nog vele andere merken. De systemen worden gebruikt om de toevoer en afvoer van lucht en dit in goede banen te begeleiden. Zijn er omgevingen waarin er kans is op brandwerendheid is vereist, daarin hebben we ook het Air Spiralo assortiment, bekijk deze eens hier.

Waar bestaan de systemen uit?

De systemen bestaan uit verschillende zaken, dit zijn onder andere buizen, hulpstukken, t-stukken, bochten, verbindingsstukken en verloopstukken. Deze worden allen gebruikt om een totaal lucht- en verdeelsystemen te creëren binnen uw woning of ander gebouw. De systemen zijn zorgvuldig samengesteld door onze partners en worden snel, betrouwbaar en tegen een scherpe prijs geleverd.

Waarom kiezen voor lucht- en verdeelsystemen bij Installatievakwinkel?

Installatievakwinkel.nl levert alle bekende systemen zoals Ubbink, Plieger, Vasco, Burgerhout en nog veel meer. Installatievakwinkel.nl levert de lucht- en verdeelsystemen tegen een zo'n scherp mogelijke prijs. U bent verzekerd van A-merk kwaliteit, deskundig advies en uitermate snelle levering. Wilt u meer weten over de producten op onze website? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Heb je nog vragen?

Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Bel ons direct
085 - 066 1678
Mail naar [email protected]
Reactietijd: binnen 2 dagen