Viega sanitair

Ontdek het uitgebreide assortiment Viega sanitair voor een perfecte badkamerervaring. Met hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technologieën biedt Viega een breed scala aan sanitaire oplossingen. Van douchesystemen tot toiletten en van wastafels tot badkameraccessoires, Viega zorgt voor comfort, functionaliteit en stijl in elke badkamer. Kies voor betrouwbaarheid en geniet van de ultieme luxe in jouw eigen badkamer met Viega sanitair.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Inbouwdiepte : 70 mm
  • Uitwendige buisdiameter : 50 mm
  • Losse rand : Nee
Speciale prijs € 313,42 Normale prijs € 458,59
  • Uitwendige buisdiameter : 50 mm
  • Verbrede afdichtingsflens : Nee
  • Aansluiting : Schuifeind
Speciale prijs € 434,24 Normale prijs € 769,77
  • Inbouwdiepte : 95 mm
  • Uitwendige buisdiameter : 50 mm
  • Losse rand : Ja
Speciale prijs € 294,49 Normale prijs € 458,59

Ontdek het assortiment Viega sanitair

Welkom bij onze collectie Viega sanitair! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte badkamer- of keukeninstallatie. Viega is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten. Of je nu op zoek bent naar sanitair voor een nieuwbouwproject of een renovatie, Viega heeft de oplossingen die je zoekt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Viega staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste normen. Of het nu gaat om leidingen, fittingen, afvoeren of kranen, je kunt erop vertrouwen dat Viega producten lang meegaan en probleemloos functioneren. Daarnaast zijn de producten van Viega ook nog eens milieuvriendelijk, wat bijdraagt aan een duurzame leefomgeving.

Een breed scala aan producten

Onze collectie Viega sanitair omvat een breed scala aan producten die voldoen aan al je behoeften. Van leidingen en fittingen tot afvoeren en kranen, we hebben alles wat je nodig hebt om je badkamer of keuken compleet te maken. Daarnaast bieden we ook accessoires zoals douchekoppen, zeepdispensers en handdoekhouders aan, zodat je je ruimte kunt personaliseren en optimaliseren.

Gerelateerde productgroepen

Naast ons assortiment Viega sanitair, bieden we ook andere productgroepen aan die je mogelijk nodig hebt bij de installatie. Denk hierbij aan tegels, badkamermeubels, verlichting en sanitair gereedschap. We streven ernaar om je alles te bieden wat je nodig hebt om je project succesvol af te ronden, zodat je niet verder hoeft te zoeken.

Vertrouwde merken

Naast Viega bieden we ook andere vertrouwde merken aan binnen de categorie sanitair. Denk hierbij aan Grohe, Hansgrohe en Villeroy & Boch. Deze merken staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, betrouwbaarheid en kwaliteit. Door te kiezen voor een van deze merken, weet je zeker dat je investeert in producten die jarenlang meegaan.

Ontdek nu ons assortiment Viega sanitair en maak van je badkamer of keuken een stijlvolle en functionele ruimte. Bij vragen staan onze experts klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de hoogwaardige producten van Viega!

Bezig met laden...