Over het algemeen zijn de toiletten de kleinste kamers in het huis. Maar die perimeter kwestie is geen reden om ze te onderschatten, toch? Omdat het kleine omgevingen zijn, is de uitdaging in de decoratie nog groter om schoonheid en comfort te verenigen in deze ruimte die zo onmisbaar is.
Daarom hebben we in deze post een aantal essentiële tips voor u gescheiden om het ideale toiletpot voor uw badkamer te kiezen, rekening houdend met de beschikbare ruimte, de hydraulische installaties, het materiaal van het stuk, naast andere belangrijke zaken. Hou vol!
 1. Controleer de hydraulische installaties
  De hydraulische kwestie staat bovenaan de lijst. De eerste stap bij de aankoop van de sanitaire onderdelen is immers het controleren van de staat van de voorzieningen op de bouwplaats, zoals de aansluitleidingen, de slangen en de sifon.
  De keuze van het toiletpot is namelijk ook afhankelijk van de hydraulische structuur van uw huis, zodat er compatibiliteit is tussen de onderdelen op het moment van installatie.
 2. Denk aan de grootte van de toilet
  De omvang van het milieu is ook een fundamentele vereiste waarmee rekening moet worden gehouden voordat er een keuze wordt gemaakt tussen de soorten toilettpoten die op de markt verkrijgbaar zijn. In de regel moet het toiletpot aan beide zijden minstens 30 cm vrijgehouden worden om de bewegingen niet in gevaar te brengen.
 3. Definieer het juiste materiaal
  Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij het samenstellen van de badkamerinrichting. Let daarom op de grondstof van het gekochte item. Controleer de algemene staat van het keramiek en gebruik altijd producten van betrouwbare fabrikanten.

Wat de toiletzitting betreft, zal de keuze van het materiaal in principe afhangen van uw persoonlijke keuze en de decoratieve stijl van uw toilet. Immers, om de omgeving mooier en harmonieuzer te maken, moeten de sanitairstukken in harmonie zijn met de stijl van uw decoratie.

 • Kunststof/EVA
  Dit type materiaal heeft een goede duurzaamheid en weerstand tegen vocht. Het is een van de meest economische opties in de markt.
 • Polypropyleen en polyethyleen
  Optimale weerstandsmogelijkheden. Ze hebben een stevige structuur, die niet gemakkelijk breekt, en zijn gemakkelijk te reinigen.
 • Polyesterhars
  Dit type afwerking is acryl, glanzend en verfijnd. Het biedt een hoge weerstand en duurzaamheid. Het is praktisch om te reinigen en presenteert antibacteriële behandeling.
 • Gevoerde toiletpot
  Zachte en comfortabele optie. Het biedt een groot thermisch comfort. Dit soort materiaal vereist echter extra reinigingszorg omdat het gemakkelijker zweet en bacteriën vasthoudt.
 • Gelakt hout
  De sanitaire zitjes in gelakt hout hebben een geraffineerde en luxueuze afwerking. Omdat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zijn ze ook veelzijdig te combineren met verschillende decoratiestijlen.