Plieger toilet

Op zoek naar een betrouwbaar en stijlvol toilet voor in jouw badkamer of toiletruimte? Ontdek de hoogwaardige collectie Plieger toiletten. Deze toiletten zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook nog eens een lust voor het oog. Met een ruime keuze aan modellen, stijlen en kleuren vind je bij Plieger altijd het perfecte toilet dat past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Kies voor kwaliteit en comfort met een Plieger toilet.

13 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Geschikt voor planchetbediening : Nee
  • Bediening : Eenknops
  • Materiaal : Kunststof
Speciale prijs € 34,62 Normale prijs € 43,86
  • Materiaal : Kunststof
  • Bediening : Tweeknops
  • Geschikt voor frontbediening : Ja
Speciale prijs € 34,30 Normale prijs € 44,17
Speciale prijs € 812,89 Normale prijs € 1.073,27
Speciale prijs € 812,89 Normale prijs € 1.073,27
Speciale prijs € 589,01 Normale prijs € 774,40
Speciale prijs € 812,89 Normale prijs € 1.073,27
Speciale prijs € 778,33 Normale prijs € 1.027,29
Speciale prijs € 676,32 Normale prijs € 890,56
Speciale prijs € 778,33 Normale prijs € 1.027,29
Speciale prijs € 798,20 Normale prijs € 1.053,91
Speciale prijs € 710,04 Normale prijs € 936,54
Speciale prijs € 778,33 Normale prijs € 1.027,29
€ 338,77

Ontdek de hoogwaardige Plieger toiletten voor jouw badkamer

Ben je op zoek naar een nieuw toilet voor je badkamer? Dan zijn de Plieger toiletten de perfecte keuze voor jou. Plieger is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare sanitairproducten. Met een breed assortiment aan toiletten biedt Plieger voor iedere badkamerstijl en budget een geschikte optie.

Stijlvolle designs en hoogwaardige materialen

Plieger toiletten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs, van klassiek tot modern, zodat je altijd een toilet vindt dat perfect bij jouw badkamer past. Daarnaast worden de toiletten vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Optimale hygiëne en comfort

Plieger toiletten zijn ontworpen met het oog op optimale hygiëne en comfort. Ze zijn voorzien van slimme functies zoals een softclose zitting, waardoor het deksel en de zitting langzaam en geruisloos sluiten. Daarnaast zijn de toiletten eenvoudig schoon te maken dankzij het gladde oppervlak en de randloze spoeltechnologie.

Compleet jouw badkamer inrichten

Naast toiletten biedt Plieger ook een breed scala aan bijpassende badkamerproducten, zoals wastafels, badkamermeubels en accessoires. Hiermee kun je jouw badkamer compleet inrichten in de stijl die jij wenst. Combineer bijvoorbeeld een Plieger toilet met een bijpassende wastafel en creëer zo een harmonieus geheel.

Andere merken en productgroepen

Naast Plieger bieden wij ook toiletten van andere gerenommeerde merken, zoals Villeroy & Boch, Geberit en Duravit. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan toiletaccessoires, zoals toiletbrillen, inbouwreservoirs en bedieningspanelen. Zo kun je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw badkamer compleet te maken.

Kies voor een Plieger toilet en geniet van een stijlvol, hygiënisch en comfortabel toilet in jouw badkamer. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog jouw nieuwe toilet.

Bezig met laden...