Duravit toilet

Op zoek naar een hoogwaardig en stijlvol toilet? Ontdek de collectie Duravit toiletten. Deze toiletten combineren functionaliteit met een modern design, waardoor ze perfect passen in elke badkamer. Met innovatieve technologieën en duurzame materialen zorgen Duravit toiletten voor een hygiënische en comfortabele ervaring. Kies uit verschillende modellen en stijlen om het toilet te vinden dat bij jouw wensen en interieur past. Upgrade je badkamer met een Duravit toilet en geniet van ultiem comfort en design.

Producten 97-97 van 97

sort-descending
Foto-tabel
  • Bediening : Drukknop
  • Spoelwaterhoeveelheid instelbaar : Ja
  • Wateraansluiting links : Ja
Speciale prijs € 126,26 Normale prijs € 191,18

Afmetingen en stijlvol design

De Duravit toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben een stijlvol design dat perfect past bij elke badkamer. Of je nu een compact toilet nodig hebt voor een kleine ruimte of een ruim toilet voor een luxe badkamer, Duravit heeft de juiste optie voor jou. De toiletten zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een moderne uitstraling die je badkamer naar een hoger niveau tilt.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

De Duravit toiletten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals keramiek en porselein. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, maar zorgen ook voor een luxe uitstraling. Duravit staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, waardoor je kunt vertrouwen op een toilet dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Comfort en functionaliteit

Naast het esthetische aspect bieden Duravit toiletten ook comfort en functionaliteit. Veel modellen zijn voorzien van handige functies zoals een soft-close zitting, waardoor het toilet geruisloos sluit. Daarnaast zijn er ook toiletten met een waterbesparende spoelfunctie, waardoor je niet alleen het milieu helpt, maar ook op je waterrekening bespaart. Duravit toiletten zijn ontworpen met het oog op jouw comfort en gemak.

Gerelateerde productgroepen en merken

Naast Duravit toiletten bieden wij ook een breed scala aan gerelateerde producten die je badkamer compleet maken. Denk hierbij aan wastafels, badkamermeubels, kranen en accessoires. We hebben ook andere gerenommeerde merken zoals Villeroy & Boch, Geberit en Grohe in ons assortiment. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en design, en bieden een uitstekende aanvulling op de Duravit toiletten.

Bezig met laden...