Wisa bedieningspaneel

Op zoek naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel voor je Wisa toilet? Met het Wisa bedieningspaneel heb je volledige controle over de spoel- en waterbesparende functies van je toilet. Met een strak design en eenvoudige bediening is het Wisa bedieningspaneel de perfecte keuze voor een moderne en efficiënte badkamer. Ontdek nu ons assortiment Wisa bedieningspanelen en upgrade je toilet naar een hoger niveau van comfort en gemak.

Producten 49-52 van 52

sort-descending
Foto-tabel
  • Geschikt voor frontbediening : Ja
  • Geschikt voor planchetbediening : Nee
  • Vandaalbestendig : Nee
€ 129,01
  • Geschikt voor frontbediening : Ja
  • Geschikt voor planchetbediening : Nee
  • Vandaalbestendig : Nee
€ 109,86
  • Bediening : Eenknops
  • Geschikt voor frontbediening : Nee
  • Geschikt voor planchetbediening : Ja
€ 85,88
  • Bedieningsvorm : 1 knops handbediening
  • Vandaalbestendig : Nee
  • Met hefsysteem : Nee
Speciale prijs € 30,02 Normale prijs € 35,36

Ontdek het gemak van een Wisa bedieningspaneel

Met een Wisa bedieningspaneel haal je het beste uit je toilet. Dit innovatieve systeem biedt niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling, maar zorgt ook voor een eenvoudige en hygiënische bediening. Of je nu op zoek bent naar een nieuw bedieningspaneel voor je toilet of je wilt je huidige paneel upgraden, Wisa heeft de perfecte oplossing voor jou.

Stijlvol design en gebruiksgemak

Met een Wisa bedieningspaneel voeg je een vleugje elegantie toe aan je toilet. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je altijd een paneel kunt vinden dat perfect bij je badkamerinterieur past. Daarnaast zijn de bedieningsknoppen ergonomisch ontworpen en gemakkelijk te gebruiken, waardoor je moeiteloos kunt doorspoelen.

Hygiënisch en waterbesparend

Wisa bedieningspanelen zijn niet alleen stijlvol, maar ook hygiënisch en waterbesparend. Dankzij de dual-flush technologie kun je kiezen tussen een kleine spoeling en een grote spoeling, afhankelijk van de hoeveelheid water die nodig is. Dit bespaart niet alleen water, maar vermindert ook de belasting van het milieu. Bovendien zijn de panelen eenvoudig schoon te maken, waardoor je altijd een fris en hygiënisch toilet hebt.

Compatibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden

Wisa bedieningspanelen zijn compatibel met verschillende toiletten en inbouwreservoirs. Of je nu een nieuw toilet installeert of je huidige toilet wilt upgraden, er is altijd een Wisa bedieningspaneel dat bij jouw behoeften past. Daarnaast biedt Wisa ook een scala aan accessoires en extra functies, zoals een geïntegreerde geurafzuiging of een soft-close mechanisme, om je toiletervaring nog comfortabeler te maken.

Ontdek de wereld van Wisa

Naast bedieningspanelen biedt Wisa ook een breed scala aan andere sanitaire producten, zoals inbouwreservoirs, toiletten en wastafels. Door te kiezen voor Wisa producten ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe Wisa jouw badkamerervaring naar een hoger niveau kan tillen.

Bezig met laden...