Sphinx sanitair

Ontdek het uitgebreide assortiment van Sphinx sanitair. Sphinx staat bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle badkamerproducten. Van wastafels en toiletten tot douches en baden, Sphinx biedt een breed scala aan opties om uw badkamer naar wens in te richten. Met oog voor detail en functionaliteit, zorgt Sphinx voor een optimale gebruikservaring in uw badkamer. Kies voor kwaliteit en design met Sphinx sanitair.

6 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Aansluiting afvoer : Buiseind
  • Aansluiting sifon-afvoerplug : Overig
  • Vorm : Bekersifon
Speciale prijs € 61,88 Normale prijs € 87,85
€ 38,55
  • Montagewijze : Hangend
  • Kwaliteitsklasse : Overig
  • Bevestigingswijze : Plugbouten
Speciale prijs € 67,66 Normale prijs € 86,52
  • KIWA-keur : Ja
  • Met bevestigingsmateriaal : Nee
  • Met dijstukken/vaste closetzitting : Nee
Speciale prijs € 183,57 Normale prijs € 256,52
Speciale prijs € 43,66 Normale prijs € 43,92
  • Kleur : Zwart
  • Type : Wand
  • Materiaal : Keramiek
Speciale prijs € 431,90 Normale prijs € 724,79

Ontdek de wereld van Sphinx sanitair

Welkom in de wereld van Sphinx sanitair! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en functionele badkamer. Sphinx is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een toilet, wastafel, bad of douche, Sphinx heeft het allemaal. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en creëer de badkamer van je dromen.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid

Bij Sphinx staat kwaliteit voorop. Al onze producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Onze toiletten en wastafels zijn gemaakt van keramiek, een materiaal dat niet alleen sterk en krasbestendig is, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast bieden we ook sanitair van acryl en composietmaterialen aan, die bekend staan om hun duurzaamheid en esthetische uitstraling.

Stijlvolle designs voor elke badkamer

Of je nu een moderne, klassieke of industriële badkamerstijl hebt, Sphinx heeft een breed scala aan designs die perfect bij jouw smaak passen. Onze toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals wandhangende toiletten, staande toiletten en compacte toiletten voor kleine ruimtes. Daarnaast bieden we ook diverse wastafels aan, van strakke en minimalistische ontwerpen tot elegante en traditionele modellen. Met Sphinx sanitair geef je jouw badkamer een unieke en persoonlijke touch.

Complete badkameroplossingen

Bij Sphinx vind je niet alleen individuele sanitairproducten, maar ook complete badkameroplossingen. Denk hierbij aan badkamermeubels, douchecabines, badkameraccessoires en nog veel meer. Met onze uitgebreide collectie kun je jouw badkamer volledig naar wens inrichten. Combineer bijvoorbeeld een moderne wastafel met een bijpassend badkamermeubel en creëer een harmonieus geheel. Of kies voor een douchecabine met luxe regendouche voor een ultieme wellnesservaring.

Ontdek andere merken binnen onze sanitaircategorie

Naast Sphinx bieden we ook andere gerenommeerde merken aan binnen onze sanitaircategorie. Denk hierbij aan Villeroy & Boch, Duravit, Grohe en Hansgrohe. Deze merken staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een design toilet, een luxe douche of een elegante wastafel, bij deze merken vind je zeker wat je zoekt. Bekijk ons volledige assortiment en ontdek de mogelijkheden voor jouw badkamer.

Met Sphinx sanitair haal je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid in huis, maar ook stijl en comfort. Creëer de badkamer van je dromen en geniet van een oase van rust en ontspanning. Ontdek ons assortiment en maak je keuze. Bestel vandaag nog en binnenkort geniet je van een prachtige nieuwe badkamer.

Bezig met laden...