LoooX sanitair

Ontdek het uitgebreide assortiment van LoooX sanitair, de perfecte keuze voor een stijlvolle en functionele badkamer. Met hoogwaardige materialen en een eigentijds design biedt LoooX sanitair de ideale oplossing voor elke badkamerinrichting. Van moderne wastafels en douchewanden tot praktische opbergoplossingen, LoooX sanitair combineert kwaliteit en esthetiek op een unieke manier. Creëer de badkamer van je dromen met LoooX sanitair.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur frame : Zwart
  • Materiaal zitting : Hout
Speciale prijs € 239,00 Normale prijs € 377,83

Ontdek de wereld van LoooX sanitair

Welkom bij LoooX, dé specialist op het gebied van hoogwaardig sanitair. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij alles wat je nodig hebt om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en luxe. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douchewand, een stijlvolle wastafel of een praktische toiletaccessoire, bij LoooX vind je het allemaal.

Kwaliteit en design

Bij LoooX staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al onze producten zijn vervaardigd uit duurzame materialen en voldoen aan de hoogste standaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een tijdloos en elegant design. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met LoooX sanitair creëer je een badkamer waar je elke dag van kunt genieten.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan producten die perfect op elkaar aansluiten. Zo hebben wij diverse douchewanden in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Of je nu kiest voor een inloopdouche of een douchecabine, met LoooX ben je verzekerd van een stijlvolle en waterdichte oplossing. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze aan wastafels, toiletaccessoires en opbergmogelijkheden. Al onze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, zodat je altijd iets vindt dat past bij jouw persoonlijke stijl.

Gerelateerde productgroepen

Bij het inrichten van je badkamer komt vaak meer kijken dan alleen sanitair. Daarom bieden wij ook een aantal gerelateerde productgroepen aan die jouw badkamer compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan badkamermeubels, verlichting, spiegels en accessoires. Met deze producten kun je jouw badkamer helemaal naar wens inrichten en creëer je een harmonieus geheel.

Merken

Bij LoooX werken we samen met verschillende gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Zo vind je bij ons onder andere producten van Villeroy & Boch, Grohe, Hansgrohe en Duravit. Deze merken staan garant voor hoogwaardige producten die jarenlang meegaan. Met LoooX sanitair ben je verzekerd van topkwaliteit.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden van LoooX sanitair. Creëer jouw droombadkamer en geniet elke dag van comfort en luxe.

Bezig met laden...