Dornbracht wastafelkraan

Op zoek naar een hoogwaardige wastafelkraan? Ontdek de collectie Dornbracht wastafelkranen. Deze kraan combineert functionaliteit en stijl op een unieke manier. Met een Dornbracht wastafelkraan geniet je van een soepele waterstroom en een elegant design. Kies uit verschillende modellen en afwerkingen om de perfecte kraan te vinden die past bij jouw badkamerinterieur. Upgrade je wastafel met een Dornbracht wastafelkraan en geniet van een luxe en comfortabele ervaring.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Uitvoering : Afbouwdeel
  • Temperatuurbegrenzing : Ja
  • Inbouwdiepte : 80 - 95,0 mm
Speciale prijs € 459,06 Normale prijs € 607,30
  • Montagewijze : Blad/kraangat
  • Oppervlaktebescherming : Verchroomd
  • Temperatuurbegrenzing : Nee
Speciale prijs € 561,00 Normale prijs € 749,23
  • KIWA-keur : Nee
  • Temperatuurbegrenzing : Nee
  • Thermostatisch : Nee
€ 714,83

Ontdek de perfecte Dornbracht wastafelkraan voor jouw badkamer

Ben je op zoek naar een hoogwaardige wastafelkraan die zowel functioneel als stijlvol is? Dan is een Dornbracht wastafelkraan de perfecte keuze voor jouw badkamer. Dornbracht staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, uitstekende kwaliteit en aandacht voor detail. Met een breed scala aan modellen en stijlen biedt Dornbracht voor iedere badkamer de ideale wastafelkraan.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid

De Dornbracht wastafelkranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, messing en chroom. Deze materialen zorgen niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De kranen zijn bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor ze jarenlang meegaan zonder hun glans te verliezen.

Stijlvolle designs voor elke badkamer

Of je nu een moderne, minimalistische badkamer hebt of juist een klassieke, traditionele stijl verkiest, Dornbracht heeft een wastafelkraan die perfect bij jouw interieur past. Van strakke en rechte lijnen tot elegante en gebogen vormen, de designs van Dornbracht zijn tijdloos en passen bij elke smaak. Bovendien zijn de kranen verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals mat zwart, geborsteld nikkel en glanzend chroom, zodat je de kraan kunt kiezen die het beste bij jouw badkamer past.

Gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit

Dornbracht wastafelkranen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met innovatieve technologieën zoals een eenvoudige bediening, temperatuurregeling en waterbesparende functies, bieden de kranen een optimale gebruikservaring. Daarnaast zijn er verschillende modellen met uittrekbare uitlopen of draaibare koppen, waardoor je gemakkelijk je handen kunt wassen of je gezicht kunt reinigen.

Combineer met andere Dornbracht producten

Wil je jouw badkamer een complete make-over geven? Dornbracht biedt niet alleen wastafelkranen, maar ook een breed scala aan andere producten die perfect passen bij jouw nieuwe kraan. Denk bijvoorbeeld aan douchekoppen, badkranen, accessoires en zelfs complete douchesystemen. Door verschillende Dornbracht producten te combineren, creëer je een harmonieus geheel in jouw badkamer.

Ontdek de wereld van Dornbracht

Naast de hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle designs, staat Dornbracht ook bekend om zijn samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers en architecten. Hierdoor blijft Dornbracht altijd vernieuwend en inspirerend. Ontdek de wereld van Dornbracht en laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw badkamer.

Met een Dornbracht wastafelkraan haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stukje luxe en design. Kies de perfecte wastafelkraan die past bij jouw stijl en geniet van jarenlang plezier in jouw badkamer.

Bezig met laden...