VSH kranen

Op zoek naar hoogwaardige VSH kranen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van VSH kranen, die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Of je nu op zoek bent naar een kraan voor je badkamer, keuken of een andere ruimte, VSH biedt een breed scala aan opties die voldoen aan al je behoeften. Met VSH kranen ben je verzekerd van duurzaamheid, functionaliteit en een stijlvol design. Bekijk nu ons assortiment en vind de perfecte VSH kraan voor jouw project.

4 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Draadaansluiting kraan : Binnendraad
  • KIWA-keur : Nee
  • Uitvoering : Vierkant
Speciale prijs € 40,44 Normale prijs € 57,78
  • Draadaansluiting kraan : Binnendraad
  • KIWA-keur : Nee
  • Uitvoering : Vierkant
Speciale prijs € 39,71 Normale prijs € 51,47
  • Draadaansluiting kraan : Binnendraad
  • KIWA-keur : Nee
  • Uitvoering : Vierkant
Speciale prijs € 38,10 Normale prijs € 48,78
Speciale prijs € 103,44 Normale prijs € 257,73

Ontdek de hoogwaardige VSH kranen voor jouw sanitair

Ben je op zoek naar kwalitatieve kranen voor jouw sanitair? Dan zijn de VSH kranen een uitstekende keuze. VSH is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen. Met een breed assortiment aan kranen biedt VSH voor iedere badkamer of keuken de perfecte oplossing.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

De VSH kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing en roestvrij staal. Deze materialen zorgen niet alleen voor een lange levensduur, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de kranen voorzien van een duurzame coating die beschermt tegen krassen en corrosie. Zo ben je verzekerd van een kraan die jarenlang meegaat.

Stijlvol design voor iedere badkamer of keuken

Of je nu een moderne, klassieke of industriële stijl hebt, VSH heeft kranen die perfect passen bij jouw interieur. Met strakke lijnen, elegante vormen en diverse afwerkingen zoals chroom, geborsteld nikkel en mat zwart, kun je de kraan kiezen die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Zo wordt jouw badkamer of keuken een ware eyecatcher.

Complete oplossingen voor jouw sanitair

Naast kranen biedt VSH ook een breed scala aan accessoires en onderdelen voor jouw sanitair. Denk hierbij aan douchekoppen, handdouches, sifons en afvoerpluggen. Door te kiezen voor VSH producten ben je verzekerd van een perfecte match en een optimale werking van jouw sanitair.

Ontdek de merken binnen de VSH familie

VSH is onderdeel van Aalberts, een wereldwijd opererende technologiegroep. Binnen de VSH familie vind je ook andere bekende merken zoals Comap en Dynaflow. Deze merken bieden een breed scala aan oplossingen voor verwarming, koeling en sanitair. Door te kiezen voor VSH kranen profiteer je niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook van de expertise en innovatie van deze gerenommeerde merken.

Met de VSH kranen haal je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid in huis, maar ook stijl en functionaliteit. Ontdek het ruime assortiment en maak jouw sanitair compleet met de hoogwaardige producten van VSH.

Bezig met laden...