Kludi keukenkraan

Op zoek naar een hoogwaardige keukenkraan die zowel functioneel als stijlvol is? Ontdek de Kludi keukenkranen! Met een Kludi keukenkraan haal je een betrouwbare en duurzame kraan in huis die perfect aansluit bij jouw keukeninterieur. Of je nu op zoek bent naar een kraan met een uittrekbare sproeikop, een kraan met een draaibare uitloop of een kraan met een waterbesparende functie, Kludi heeft het allemaal. Kies voor kwaliteit en gemak met een Kludi keukenkraan.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 314,12 Normale prijs € 445,28
  • KIWA-keur : Ja
  • Temperatuurbegrenzing : Ja
  • Volumestroomklasse : Z
Speciale prijs € 355,99 Normale prijs € 492,47
Speciale prijs € 238,52 Normale prijs € 312,65

Afmetingen en specificaties

De Kludi keukenkraan is een essentieel onderdeel van elke keuken. Met zijn elegante design en hoogwaardige afwerking voegt deze kraan niet alleen stijl toe aan je keuken, maar biedt ook functionaliteit en duurzaamheid.

De afmetingen van de Kludi keukenkraan zijn zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij de meeste standaard keukens. Met een hoogte van X cm en een lengte van Y cm, past deze kraan moeiteloos in elke keukenopstelling. Daarnaast heeft de kraan een draaibare uitloop van Z graden, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de hele spoelbak.

Materiaal en kleur

De Kludi keukenkraan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en bestand tegen corrosie, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling in je keuken. Daarnaast is de kraan verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals chroom, geborsteld nikkel en mat zwart, zodat je de kraan kunt kiezen die het beste bij jouw keukenstijl past.

Gerelateerde productgroepen

Naast de Kludi keukenkraan zijn er nog andere producten die je keukenervaring kunnen verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende spoelbak, keukenaccessoires zoals zeepdispensers en afvalbakken, en waterfiltersystemen. Door deze producten te combineren, creëer je een functionele en stijlvolle keukenomgeving.

Merken

Binnen de categorie van keukenkranen zijn er verschillende merken die hoogwaardige producten aanbieden. Naast Kludi zijn er merken zoals Grohe, Hansgrohe en Franke die bekend staan om hun kwaliteit en innovatie. Het is de moeite waard om de verschillende merken te vergelijken en te kijken welk merk het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Bezig met laden...