Hansa inbouwkraan

Op zoek naar een hoogwaardige inbouwkraan voor jouw badkamer? Ontdek de Hansa inbouwkraan, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn strakke design en betrouwbare prestaties is deze inbouwkraan een echte eyecatcher in elke moderne badkamer. Geniet van het gemak van een kraan die naadloos in de muur is geïntegreerd en creëer een minimalistische uitstraling in jouw badkamer. Kies voor kwaliteit en design met de Hansa inbouwkraan.

4 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Uitvoering : Wandinbouw
  • Uitvoering temperatuurregeling : Overig
  • Maat aansluiting aanvoer : 1/2"
Speciale prijs € 595,37 Normale prijs € 848,21
  • Uitvoering : Inbouwdeel
  • Aansluiting aanvoer : Binnendraad
  • Thermostatisch : Nee
Speciale prijs € 98,37 Normale prijs € 142,05
  • Montagewijze : Overig
  • Oppervlaktebescherming : Verchroomd
  • Temperatuurbegrenzing : Nee
Speciale prijs € 324,39 Normale prijs € 508,20
  • Uitvoering : Wandinbouw
  • Uitvoering temperatuurregeling : Thermostatisch
  • Verlengset leverbaar : Nee
Speciale prijs € 583,08 Normale prijs € 860,31

Ontdek de veelzijdigheid van Hansa inbouwkranen

Met een Hansa inbouwkraan haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer of keuken in huis, maar ook een hoogwaardig en betrouwbaar product. Hansa is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en uitstekende kwaliteit. In deze categorie vind je een breed scala aan inbouwkranen die perfect passen bij jouw interieur en behoeften.

Stijlvol design en hoogwaardige materialen

De inbouwkranen van Hansa zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met hun strakke lijnen en moderne uitstraling passen ze perfect in elke badkamer of keuken. Daarnaast worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt, zoals roestvrij staal en messing, waardoor de kranen duurzaam en bestand zijn tegen slijtage.

Perfecte afmetingen voor elke ruimte

Hansa inbouwkranen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je altijd een kraan kunt vinden die perfect past bij de ruimte waarin deze wordt geïnstalleerd. Of je nu een compacte kraan nodig hebt voor een kleine badkamer of een grotere kraan voor een ruime keuken, Hansa heeft het allemaal.

Combineer met andere productgroepen

Naast inbouwkranen biedt Hansa ook een breed scala aan andere productgroepen die perfect kunnen worden gecombineerd met jouw nieuwe inbouwkraan. Denk bijvoorbeeld aan wastafels, douchekoppen, badkuipen en accessoires zoals zeepdispensers en handdoekhouders. Zo kun je jouw badkamer of keuken volledig naar eigen smaak inrichten.

Ontdek de merken binnen de categorie

Binnen de categorie van inbouwkranen vind je niet alleen Hansa, maar ook andere gerenommeerde merken zoals Grohe, Villeroy & Boch en Dornbracht. Elk merk heeft zijn eigen unieke stijl en kenmerken, waardoor je altijd een kraan kunt vinden die perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Met een Hansa inbouwkraan haal je niet alleen functionaliteit en kwaliteit in huis, maar ook een stijlvol design dat perfect past bij jouw interieur. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment en maak van jouw badkamer of keuken een ware eyecatcher!

Bezig met laden...