Bij het installeren van kranen moet rekening worden gehouden met enkele punten, zoals de afstand tussen de kraan en de gootsteen en de positie ervan in de richting van de afvoer. Met een kokend water kraan haalt u gemak en comfort in huis. Zo kunt u direct een kop warm water uit de kraan halen voor thee of gelijk water om uw eieren te koken. Welke

Thermisch comfort

Dat is een van de meest voor de hand liggende voordelen, maar niet minder belangrijk. Het feit dat er warm water uit de kraan komt, maakt de dagelijkse activiteiten immers veel gemakkelijker, vooral in de koudere seizoenen. We hebben het echter niet alleen over de keuken. Heb je er wel eens aan gedacht hoe cool het is om warm water aan de kraan te hebben om je in de winter te scheren?

Het maakt het schoonmaken gemakkelijker

Kranen met kachels hebben ook de kracht om het reinigen en verwijderen van vet uit borden, bekers, bestek en vooral potten te vergemakkelijken. Dit komt omdat warm water helpt om zwaar vet gemakkelijker te verdunnen; het helpt ook om het gebruik van ontvettingsmiddelen te verminderen, waardoor er meer kan worden bespaard op de aanschaf van reinigingsmiddelen.

Waterbesparing

Naast het verminderen van het gebruik van ontvettingsmiddelen dragen elektrische kranen ook bij aan het verminderen van het waterverbruik, ze helpen immers veel beter en sneller afval te verwijderen en dus minder water te verbruiken.

Temperatuurregeling

De elektrische kranen maken het ook mogelijk om de temperatuur te regelen, met drie of vier opties - in de meest moderne modellen. Zo vindt u de ideale temperatuur voor alle tijden en seizoenen. Daarnaast is het ook mogelijk om water op een zeer hoge temperatuur te krijgen zonder de kachel aan te hoeven zetten.

Nu u weet wat de voordelen van de elektrische kraan zijn, kiest u het beste model voor u en geniet u van alle voordelen die het u kan bieden!