Duravit baden

Ontspan en geniet van een luxe badervaring met Duravit baden. Deze hoogwaardige baden zijn ontworpen met oog voor detail en bieden ultiem comfort en stijl. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand bad of een inbouwbad, Duravit heeft een breed scala aan opties om aan al je behoeften te voldoen. Met duurzame materialen en innovatieve technologieën, zijn Duravit baden de perfecte keuze voor een ontspannen en verfrissende badervaring.

4 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Met poten : Nee
  • Met handgrepen : Nee
  • Vrijstaand : Nee
Speciale prijs € 266,91 Normale prijs € 418,66
  • Met poten : Nee
  • Met handgrepen : Nee
  • Vrijstaand : Nee
Speciale prijs € 263,50 Normale prijs € 445,28
Speciale prijs € 265,07 Normale prijs € 418,66
  • Met poten : Nee
  • Met handgrepen : Nee
  • Vrijstaand : Nee
Speciale prijs € 281,75 Normale prijs € 445,28

Ontdek de hoogwaardige Duravit baden voor een ultieme ontspanning

Met de Duravit baden creëer je een oase van rust en ontspanning in je eigen badkamer. Duravit staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve designs, waardoor je kunt genieten van een luxe badervaring. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand bad, een inbouwbad of een hoekbad, Duravit heeft voor iedere smaak en stijl een passende oplossing.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort

De Duravit baden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals acryl en keramiek. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, maar zorgen ook voor een comfortabele en warme aanraking. Het gladde oppervlak van de baden zorgt ervoor dat het water langer warm blijft, zodat je optimaal kunt genieten van je badervaring.

Keuze uit verschillende afmetingen en vormen

Duravit biedt een breed scala aan baden in verschillende afmetingen en vormen. Of je nu een kleine badkamer hebt en op zoek bent naar een compact bad, of juist een ruime badkamer hebt waarin je wilt genieten van een groot en luxe bad, Duravit heeft voor iedere ruimte een geschikte oplossing. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende vormen, zoals rechthoekig, ovaal, rond of asymmetrisch, zodat je bad perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl.

Combineer met bijpassende Duravit producten

Om je badkamer compleet te maken, biedt Duravit ook een breed scala aan bijpassende producten. Denk hierbij aan wastafels, toiletten, kranen en accessoires. Door te kiezen voor Duravit producten creëer je een harmonieus geheel in je badkamer en ben je verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit en stijl.

Ontdek de wereld van Duravit baden

Ben je op zoek naar een hoogwaardig bad waarin je kunt genieten van ultieme ontspanning? Ontdek dan de wereld van Duravit baden en laat je inspireren door de verschillende modellen, materialen en designs. Met Duravit haal je niet alleen een stukje luxe in huis, maar ook een tijdloos en functioneel bad waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bezig met laden...