Niko New Hydro niet-verlichtbare drukknop 10 A/250 Vac met 4 aansluitklemmen en een NO- of NG-contact exclusief opbouwdoos, lichtgrijs - 700-33000

  € 20,48
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Montagewijze Opbouw
Samenstelling Basiselement met complete behuizing
Bedieningswijze Drukknop
Halogeenvrij Ja
Aantal wippen 1
Opdruk Geen
Transparant Nee
Met verlichting Nee
Uitvoering Enkel drukcontact
Bevestigingswijze Schroefbevestiging
Tekstveld/beschrijvingsvlak Nee
Geschikt voor beschermingsgraad (IP) IP55
Schakelmateriaalbreedte 73 mm
Schakelmateriaalhoogte 73 mm
Materiaal Kunststof
Slagvast Ja
Terugmeldcontact Nee
Contacten 1 maakcontact, 1 verbreekcontact
Nom. spanning 250 V
Met signaallamp Nee
Nom. (meet)stroom 10 A
Uitvoering oppervlakte Mat
Schakelmateriaaldiepte 32 mm
Antibacteriële behandeling Ja
Kleur Grijs

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Spuitwaterdicht, geschikt voor vochtige ruimtes en veeleisende omgevingen.
  • plus-circle Cadmiumvrije zilvercontacten in kruisvorm opgesteld.
  • plus-circle Mogelijkheid om verlichtingseenheid aan te sluiten.

Omschrijving

Deze niet-verlichtbare opbouwdrukknop is voorzien van een maak (N.O.)- of een verbreekcontact (N.G.). Hij wordt in een spuitwaterdichte opbouwdoos geplaatst. Het geheel is spuitwaterdicht wat het uitermate geschikt maakt voor gebruik in vochtige ruimtes en veeleisende omgevingen. Kleurcombinatie: lichtgrijs met donkergrijze toets.

Spuitwaterdichte, niet-verlichtbare drukknop 10 A/250 Vac met 4 aansluitklemmen en een N.O.- of N.G.-contact, exclusief opbouwdoos, lichtgrijs met donkergrijze toets. De drukknop bevat blokvormige zilvercontacten (cadmiumvrij) die in kruisvorm opgesteld zijn. Het mechanisme bevat aansluitklemmen met gemengde schroefkop (Pz1-Sleuf 0,85 x 5 mm), tevens heeft elke schroef een schroevendraaiergeleiding die voorkomt dat de schroevendraaier van de schroefkop glijdt. Het mechanisme is ook voorzien van een vierde bijkomende aansluitklem die toelaat een verlichtingseenheid aan te sluiten. Alle aansluitklemmen kunnen tot 2 x 2,5 mm² draad bevatten. De ontmantelingslengte (8 mm) van de draden en het aanlsuitschema zijn achteraan op de sokkel onuitwisbaar aangebracht. De klemmenaanduiding en het schakelsymbool zijn op de voorzijde onuitwisbaar aangebracht. De sokkel is onderaan voorzien van twee rechthoekige nissen voor integratie van een verlichtingselement. In de linkse nis (vooraanzicht) kan een verlichtingselement met draadjes of een automatisch verlichtingselement geklikt worden. Aan de achterzijde is de sokkel voorzien van ronde uitsparingen die ervoor zorgen dat het automatische verlichtingselement bij het inklikken direct contact maakt met het mechanisme en op die manier ook direct correct aangesloten is. De functie wordt in een spuitwaterdichte opbouwdoos geplaatst. De functie heeft een aangespoten dichting en sluit hermetisch af op de aangepaste doos.

Bedradingsruimte: Twee lateraal geplaatste houders in de doos grijpen het mechanisme vast. Een snapverbinding houdt het bedrade mechanisme op zijn plaats. Onder het mechanisme blijft er 21,9 mm bedradingsruimte over. Het deksel heeft een aangespoten dichting en sluit hermetisch af op de aangepaste doos. De schakelaar/drukknop is vervaardigd uit slagvast, stofwerend, halogeenvrij, zelfdovend polypropyleen (UL94-V2/1,6 mm). De bedieningstoets is vervaardigd uit vormvaste ABS.

  • Aantal mechanismes: 1
  • Beschermingsgraad: De samenstelling van een mechanisme en een inbouwdoos heeft een beschermingsgraad IP55.
  • Slagvastheid: Na montage is een slagvastheid van IK07 gegarandeerd.
  • Kleur: De schakelaar is lichtgrijs in de massa gekleurd RAL 7035 (NCS S1502-B) en de bedieningstoets donkergrijs (NCS S3502-B).
  • Keurmerken: CEBEC, ÖVE, KEMA, NF
  • Markering: CE

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Niko New Hydro niet-verlichtbare drukknop 10 A/250 Vac met 4 aansluitklemmen en een NO- of NG-contact exclusief opbouwdoos, lichtgrijs
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 700-33000
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30510043717
EAN 5413736278073
Merk Niko
Serie New Hydro
Categorie New Hydro 55
Niko

Logo van het merk Niko

Over het merk Niko: Van stijlvolle schakelaars en stopcontacten tot huisautomatisering, toegangscontrole, lichtsturing en detectie… Elk product is ontworpen om jouw woning comfortabeler, energie-efficiënter en veiliger te maken. Bekijk alle producten van het merk Niko.

Garanties Niko: Voor alle Niko producten geldt een andere fabrieksgarantie. Lees hier meer over de garantie van Niko.

Contactgegevens Niko: Schorsweg 4 - 8171 ME - Vaassen - 088-0159600

Bezig met laden...