MAPR C-STAAL BUIS 22X1.5 LG6 - 29104

€ 54,80 per m
€ 54,80 per stuk (1,00m)

Hoeveel heb je er nodig?

m

=

stuk

Totaalbedrag:

  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Kwaliteitsklasse
St 34.2 (1.0034)
Uitwendige buisdiameter
22 mm
Naadloos Nee
Oppervlaktebescherming
Elektrolytisch verzinkt
Wanddikte 1.5 mm
Handelslengte 6 m
Materiaal Staal
Nom. diameter DN 20

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Betrouwbaar en duurzaam door naadloos ontwerp
  • plus-circle Gemaakt van hoogwaardig staal voor lange levensduur
  • plus-circle Geschikt voor diverse toepassingen zoals water en gas transport

Omschrijving

Geberit Mapr C-staal buis 22x15 lg6
De Geberit Mapr C-staal buis is een hoogwaardige buis die geschikt is voor diverse toepassingen. De buis heeft een uitwendige diameter van 22 mm en een wanddikte van 15 mm. De handelslengte van de buis is 6 meter. De buis is gemaakt van staal en heeft een oppervlaktebescherming van elektrolytisch verzinkt.

Naadloos ontwerp
De Geberit Mapr C-staal buis heeft een naadloos ontwerp, waardoor deze buis uitermate geschikt is voor toepassingen waarbij een hoge mate van betrouwbaarheid en duurzaamheid vereist is. Dankzij het naadloze ontwerp is de kans op lekkages en andere problemen aanzienlijk kleiner.

Hoogwaardig materiaal
De Geberit Mapr C-staal buis is gemaakt van hoogwaardig staal en voldoet aan de kwaliteitsklasse St 342 10034. Dit betekent dat de buis voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor is de buis geschikt voor diverse toepassingen en gaat deze lang mee.

Geschikt voor diverse toepassingen
Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het naadloze ontwerp is de Geberit Mapr C-staal buis geschikt voor diverse toepassingen. Zo kan de buis gebruikt worden voor het transporteren van water, gas en andere vloeistoffen. Ook is de buis geschikt voor toepassingen in de bouw en industrie.

Aanbevolen alternatieven

Speciale prijs € 35,10 Normale prijs € 36,30
€ 21,26
Speciale prijs € 34,48 Normale prijs € 48,68
€ 16,09

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: MAPR C-STAAL BUIS 22X1.5 LG6
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 29104
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30380134851
EAN 4024723291046
Merk Geberit
Categorie RVS buizen
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Bezig met laden...