Geberit Mapress CIIR rubber o-ring afdichting, IIR (butyl), zwart, binnendiameter 35mm, siliconenvrij, labsvrij, KIWA-keur, snoerdikte 2mm, DVGW-keur, FDA-keur - 90406

  € 9,72
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Inwendige diameter 35 mm
BAM-keur Nee
DVGW-keur Ja
FDA-keur Nee
Gastec QA Nee
KIWA-keur
Ja
KTW-keur Nee
Labsvrij Ja
Materiaal mantel Niet van toepassing
MS-keur Nee
Siliconenvrij Ja
UL-keur Nee
WRC-keur Nee
Materiaal IIR (Butyl rubber)
Geluidsnabewerking Geen
Oppervlaktebescherming
Geen
Kleur Zwart

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Hoogwaardige afdichtingskwaliteit
  • plus-circle Veilig en gecertificeerd
  • plus-circle Compatibiliteit en toepassingen

Omschrijving

Hoogwaardige Afdichtingskwaliteit
De Geberit Mapress CIIR rubber o-ring afdichting is een essentieel onderdeel voor een betrouwbare en duurzame verbinding in uw leidingsystemen. Vervaardigd uit hoogwaardig IIR butyl rubber, staat deze afdichting garant voor een uitstekende afdichting dankzij de inwendige diameter van 35 mm en een snoerdikte van 2 mm. De zwarte kleur zorgt voor een neutrale uitstraling die in elke omgeving past.

Veilig en Gecertificeerd
Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang bij de keuze van uw afdichtingsmaterialen. De Geberit Mapress CIIR o-ring is niet alleen voorzien van het KIWA-keur, maar ook van het DVGW-keur, wat bevestigt dat het product voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bovendien is deze afdichting labsvrij en siliconenvrij, waardoor het geschikt is voor gebruik in omgevingen waar zuiverheid van groot belang is.

Compatibiliteit en Toepassingen
Deze o-ring afdichting is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. Het feit dat het product vrij is van siliconen en laboratoriumstoffen maakt het een ideale keuze voor installaties waar contaminatie een kritiek punt is. Hoewel het niet beschikt over FDA, KTW, MS, UL, WRC of BAM-keuren, biedt het toch een betrouwbare oplossing voor vele standaard toepassingen waar deze specifieke certificeringen niet vereist zijn.

Aanbevolen alternatieven

€ 12,56
€ 12,62
€ 11,62
€ 10,09

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Geberit Mapress CIIR rubber o-ring afdichting, IIR (butyl), zwart, binnendiameter 35mm, siliconenvrij, labsvrij, KIWA-keur, snoerdikte 2mm, DVGW-keur, FDA-keur
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 90406
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520037709
EAN 4024723904069
Merk Geberit
Serie Mapress
Categorie Afdichtingsring
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Bezig met laden...