Geberit Mapress afdichtingsring FKM 22mm blauw - 90884

  € 11,34
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jou gekozen dag
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5
  • 30 dagen retourrecht

Specificaties

Kenmerken
Inwendige diameter 22 mm
BAM-keur Nee
DVGW-keur Nee
FDA-keur Nee
Gastec QA Nee
KIWA-keur
Nee
KTW-keur Nee
Labsvrij Nee
Materiaal mantel Niet van toepassing
MS-keur Nee
Siliconenvrij Nee
UL-keur Nee
WRC-keur Nee
Materiaal Fluorelastomeer rubber (FPM/FKM)
Geluidsnabewerking Geen
Oppervlaktebescherming
Geen
Kleur Overig

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Uitmuntende afdichtingskwaliteit
  • plus-circle Veelzijdige toepasbaarheid
  • plus-circle Geen extra nabewerking nodig

Omschrijving

Uitmuntende Afdichtingskwaliteit
De Geberit Mapress afdichtingsring is vervaardigd uit hoogwaardig Fluorelastomeer rubber (FKM), een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende hitte- en chemische bestendigheid. Dit maakt de afdichtingsring een betrouwbare keuze voor uw leidingsystemen, waarbij een duurzame en sterke afdichting essentieel is. Met een inwendige diameter van 22 mm sluit deze ring naadloos aan op uw leidingen, waardoor lekkages tot het verleden behoren.

Veelzijdige Toepasbaarheid
Deze afdichtingsring is niet alleen robuust, maar ook veelzijdig. Hoewel het niet beschikt over diverse keurmerken zoals Gastec QA, BAM, DVGW, FDA, KTW, Labs, MS, Siliconen, UL, WRC of KIWA, is het materiaal specifiek gekozen voor zijn betrouwbaarheid in verschillende toepassingen. De blauwe kleur van de ring duidt op de geschiktheid voor koude toepassingen en helpt bij het snel identificeren van de juiste ring tijdens installatiewerkzaamheden.

Geen Extra Nabewerking Nodig
De Geberit Mapress afdichtingsring is direct klaar voor gebruik en vereist geen extra oppervlaktebescherming of geluidsnabewerking. Dit betekent dat u tijd en middelen bespaart tijdens de installatie. De ring is ontworpen om te presteren zonder de noodzaak van extra behandelingen, wat de efficiëntie van uw werkzaamheden ten goede komt.

Aanbevolen alternatieven

Speciale prijs € 3,85 Normale prijs € 4,50
€ 12,62
€ 11,62
€ 10,09

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Geberit Mapress afdichtingsring FKM 22mm blauw
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 90884
Art.nr Installatievakwinkel.nl 30520041441
EAN 4024723908845
Merk Geberit
Serie Mapress
Categorie Afdichtingsring
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Bezig met laden...