Mechanische ventilatiebox

Mechanische ventilatie wordt binnen een woning ook wel centrale afzuiging genoemd. De mechanische ventilatie box in uw woning zorgt ervoor dat de vervuilde lucht wordt afgevoerd en hiervoor nieuwe lucht in uw woning wordt verspreidt. Daarmee creëert u ook een beter leefklimaat binnen uw woning en voor uw medebewoners. De mechanische ventilatie boxes die tegenwoordig worden verkocht zijn daarnaast ook ingericht op het reduceren van de energierekening.

Bekijk de keuzehulp

WTW units

Er zijn verschillende manieren om uw woning op te warmen, waarbij de ene manier duurzamer is dan de ander. In een tijd waarin het belangrijk is om zowel op het geld te letten als op de duurzaamheid van een woning, is warmteterugwinning een goede optie om aan uw woning toe te voegen. Dit is niet alleen een duurzame manier voor warmte in de woning, maar ook nog eens een manier om geld te besparen. Met de keuzehulp komt u erachter welke warmteterugwinning bij u past.

Bekijk de keuzehulp

Schakelmateriaal

Met schakelmateriaal kunt u veel doen voor de uitstraling van uw woning. Mooi afgewerkt design schakelmateriaal dat past bij uw interieur is het detail dat het écht afmaakt. Schakelmateriaal is niet alleen het lichtknopje of stopcontact in huis, maar maakt echt onderdeel uit van uw interieur. Hiervoor zijn er verschillende stijlvolle series schakelmateriaal ontwikkeld door diverse A-merken die kunnen aansluiten op uw interieur. Heeft u hulp nodig bij de zoektocht naar het juiste schakelmateriaal? Doe dan onze keuzehulp.

Bekijk de keuzehulp

Radiatoren

Qua radiatoren is een belangrijk punt van aandacht de capaciteit die nodig is om een ruimte goed te verwarmen. Bepaal daarvoor hoeveel Watt u nodig heeft voor een efficiënte verwarming. Kies vervolgens uit een van de volgende soorten radiatoren: een paneelradiator, elektrische radiator, designradiator of een convectorput. Andere belangrijke punten om op te letten zijn het formaat, de kleur, het merk en de vormgeving. Wilt u graag hulp bij de keuze voor een radiator? Doe dan onze keuzehulp en kom erachter welke radiator er bij uw wensen past.

Bekijk de keuzehulp

Heeft u nog vragen?

Wij zijn op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Bel ons direct
085 - 066 1678
Mail naar [email protected]
Reactietijd: binnen 2 dagen